Бенедикт Камбербетч свою появу у Месниках-5

Зірка Месників Бенедикт Камбербетч пфдтвердив свою появу черговому фільмі про легендарних Месників. У фільмі буде понад 60 персонажів, включно з Тором, Локі, Халком і Доктором Стренджем.

Зйомки розпочнуться наступного року.

Студія Marvel офіційно підтвердила, що улюблений глядачами фільм “Месники” отримає продовження, і оголосила про початок виробництва п’ятої частини франшизи. “Месники-5: Династія Канга” (Avengers: The Kang Dynasty) стане новою главою в історії про легендарних супергероїв.

“Ми неймовірно раді оголосити про “Месники-5”, – сказав голова студії Marvel Кевін Файгі. – “Месники” стали культовими фільмами для фанатів по всьому світу, і ми з нетерпінням чекаємо можливості знову занурити глядачів у цей захоплюючий світ. “Династія Канга” представить нових лиходіїв і приголомшливі сюжетні повороти, які порадують як давніх шанувальників, так і нових глядачів”.

Фільм “Месники-5: Династія Канга” буде заснований на однойменних коміксах Marvel і представить нового головного лиходія – Канга Завойовника, якого раніше можна було побачити в серіалі “Локи”. Крім того, в фільмі з’являться улюблені герої глядачів, такі як Залізна людина, Капітан Америка, Тор і Чорна вдова. Студія обіцяє, що фільм стане епічною кульмінацією попередніх подій в кіновсесвіті Marvel і відкриє двері в нову фазу пригод.

“Месники-5” стануть частиною п’ятої фази кіновсесвіту Marvel, яка обіцяє бути найбільш амбітною і захоплюючою на сьогодні. Фільм вийде на екрани 2 травня 2025 року, а шоста частина франшизи, “Месники-6: Секретні війни”, запланована на 7 листопада 2025 року.

Очікується, що фільм “Месники-5: Династія Канга” стане однією з найбільш очікуваних прем’єр 2025 року, продовжуючи традицію успішних фільмів про супергероїв від Marvel. Студія обіцяє, що фільм буде наповнений захоплюючими спецефектами, яскравими персонажами і приголомшливим сюжетом, який вразить глядачів по всьому світу.

Прокрутка до верху