“Чи не стануть гроші, які він забирає у військового, поперек горла?” Сумська засудила Кондратюка після скандалу із зарплатою Козловського

“Яка ж страшна ганьба. Стягувати останні гроші з воїна Національної гвардії, знаного співака, волонтера під час війни. Кондратюк давно перейшов межу в цій темі! Думали, хоча б у цей страшний час прийде до тями й зупиниться, але ні. Продовжує ганьбитися! Чи не стануть ці гроші, які він забирає у військового, поперек горла?” – написала Сумська.

Кондратюк поки не коментував скандалу, пов’язаного із грошима експідопічного.

Контекст

Козловський почав співпрацювати з Кондратюком після участі у проєкті “Шанс” на телеканалі “Інтер” у 2003 році. У 2009 році артисту надали звання заслуженого артиста України. У 2012 році Козловський розірвав відносини із продюсером.

2020 року співак говорив, що його борг Кондратюку становить $300 тис. Він зазначив, що саме стільки “коштує його свобода”.

У серпні 2022 року президент України Володимир Зеленський нагородив Козловського орденом “За заслуги” ІІІ ступеня.

13 червня 2023 року співак отримав повістку, а 21 червня військовий квиток і форму. Протягом місяця Козловський перебував на навчаннях, а 20 липня повідомив, що склав присягу.

Улітку 2023 року Кондратюк в інтерв’ю українському блогеру Славі Дьоміну на запитання, чи готовий пробачити Козловському борг в умовах повномасштабної війни, відповів негативно. “Якщо моє життя закінчиться, я йому пробачу за фактом закінчення мого життя. Думаю, що він мені повинен заплатити. Я відношуся до людей так, як хочу, щоб вони відносилися до мене, – наголосив він. – Бачить бог, дехто з тих, хто перемагав у “Шансі”, винні мені зараз більше, ніж винен Козловський. Але він єдиний, кому не вистачило мізків зробити це по-людськи. Я не збираюся анулювати суди, які були“.

Лисиця 5 жовтня розкритикував Кондратюка за те, що той отримує частину військової зарплати Козловського.

Adblock test (Why?)

Прокрутка до верху