CULTURE TREND

Відома українська співачка відповіла, чи дійсно вона у стосунках з сином нардепа Бойка

ROXOLANA приписують шлюб з сином Юрія Бойка.

ROXOLANA зізналася, що вона багато років у стосунках / Скріншот Instagram

Популярна українська співачка Роксолана Сирота, більш відома як ROXOLANA, пояснила, чи справді вона у стосунках з сином народного депутата від партії ОПЗЖ Юрія Бойка.

Артистка відмовчується. Вона каже, що не робить зі свого особистого життя таємницю, але не розповідає про чоловіка з поваги до нього. Він, за її словами, уникає публічності. Роксолана не спростувала, але й не підтвердила чутки. Втім, додала, що її серце зайняте вже багато років.

“Я не приховую. Я просто це не транслюю. Це з поваги до мого молодого чоловіка. Він дуже закритий, інтроверт і ніколи не прагнув публічності. І тільки через це я не транслюю, не тільки під час моєї шоубізнесової діяльності, а й задовго до того, коли ми зустрічалися. А зустрічалися ми дуже багато років”, – пояснила виконавиця.

ROXOLANA / Скріншот Instagram

На питання про те, чи є Роксолани родинні зв’язки з сім’єю Бойків, співачка відповіла неоднозначно.

“Не знаю, що вам і сказати”, – прокоментувала зірка.

ROXOLANA додала, що зараз рідко отримує дорогоцінні подарунки від коханого. За її словами, під час війни вона вбачає щастя у простих речах, а всі коштовності вона самостійно може собі подарувати.

Що відомо про ROXOLANA

Роксолана брала участь у проєкту “Голос країни”. У 2021 році виконавиця розпочала артпроєкт Ukraine Is, який поєднав сучасну музику і українську поезію.

До цього проєкту увійшли композиції та відеороботи, написані на основі віршів українських поетів. Першою піснею співачки став трек “Очима”. Він одразу здобув популярність і увійшов до топ-10 танцювальних хітів українського радіо. Також ROXOLANA випустила спільну композицію з Дмитром Монатіком “Інь-Ян”.

Нагадаємо, раніше після загибелі звукорежисера співачка ROXOLANA випустила пісню “Не бійся”.

Вас також можуть зацікавити новини:

Adblock test (Why?)

Прокрутка до верху