CULTURE TREND

YURIANNA: «Я рішуче налаштована, тому мене ніщо не лякає»

Молода співачка YURIANNA розповідає про початок музичної кар’єри, хто підтримує її на цьому шляху та з кого вона бере приклад для подальшої творчості

Як виникло бажання пов’язати себе із вокальною карʼєрою?

Дуже цікава історія. Коли мені було 8 років, логопед порадив моїй мамі, щоб покращити мою вимову, записатися на уроки вокалу. Уже потім це переросло в хобі, почало приносити задоволення. І врешті я зрозуміла, що спів – моє покликання.

Хто підтримував та спонукав до вокальної карʼєри?

Найбільша моя підтримка – це, звісно ж, родина. Вони завжди за мене вболівають і спонукають рухатися вперед в своїх прагненнях і не зупинятися на досягнутому. Але особливу роль в моєму бажанні стати справжньою артисткою, відіграв український співак Роман Скорпіон. Саме він написав і подарував мені пісню «Без тебе проживу». І вперше я відчула, як це насправді бути серйозною співачкою, виконавши з ним в дуеті пісню «Колядуй, Україно», яка стала справжнім Різдвяним хітом.

Чи в дитинстві займались музикою та чи граєте на музичних інструментах?

Так, музикою займаюсь змалку. І не лише вокалом, а також навчалась грі на скрипці, фортепіано, гітарі.

Які перешкоди були на шляху до музичної кар’єри?

Я брала участь у багатьох вокальних конкурсах і за невдачами завжди був успіх. Звісно я розумію, що зараз тільки початок моєї кар’єри і попереду мене очікують як злети, так і падіння. Але також я розумію, що все це необхідний життєвий досвід і я рішуче налаштована, тому мене ніщо не лякає (посміхається).

Хто з українських артистів є для вас еталоном та до кого є бажання прагнути у плані кар’єрного росту?

Мені дуже подобається творчість Анни Трінчер та Наді Дорофєєвої. Я давно із захопленням спостерігаю за ними, передивляюся їх кліпи, намагаюся рівнятися на них. І дуже сподіваюся, що в майбутньому молоді співачки також будуть рівнятися в плані кар’єрного росту на мене.

Прокрутка до верху