CULTURE TREND

Не просто пристрасть в кадрі: Геля Зозуля  не лише ділить гримерку з Cheev

Не просто пристрасть в кадрі: Геля Зозуля  не лише ділить гримерку з Cheev

Не просто пристрасть в кадрі, а новий зірковий роман. Такі чутки спровокували завидний холостяк – автор хіта “Гарно так” Cheev та інтернет сенсація, авторка хітів Геля Зозуля.

Вони все частіше з’являються на публіці вдвох. А на спільних концертах, за інсайдерською інформацією, готуються до виступів завжди в одній гримерці. Якщо раніше подейкували, що це народилась дружба, то після нового кліпу Cheev, де головну роль зіграла Геля, заговорили про кохання між ними. 

“Ми відзняли дуже ніжне відео на мою пісню “Рана”, – підкреслив Cheev, – Трек дуже ніжний, як і і Геля в цьому відео. До того ж там ніби слова саме про неї, адже під впевненою посмішкою ховається якась слабкість”. 

“Для мене це нове амплуа, бо це така лірична більше тема, а я більше персонаж веселий, – зазначає Геля Зозуля. – Було спекотно, і не лише через Влада, а через погодні умови. Та я була рада стати частиною роботи Влада, бо в його пісні закохана давно”. 

До речі тут у них все взаємно. Адже Влад теж закохався у творчість Гелі. Крім того, співпадає його бачення ідеальної дівчини: 

“Я ціную індивідуальність, а все інше не так важливо, а у Гелі Зозулі індивідуальності хоч відбавляй”, – підкреслює CHEEV. 

Тож, хто знає можливо скоро ця зіркова пара не лише інтригуватиме, а розкаже нам про заплановане весілля. До того ж Геля ніби натякає на заручини. Всюди з’являється у весільних образах.  Та тут вже справа не в Чіві. А в новому треці, до речі на весільну тематику “В горі та в радості. Відео на пісню записала саме з Cheev.   

“Мене надихнуло дуже багато історій кохання. Я побачила в ТікТоці, де наші військові одружуються з нашими дівчатами, де вони їх чекають, це дуже ніжні та чуттєві відео”. 

Та щодо власного весілля Геля вже визначилась: “Не пишне, скромне. Я хочу якийсь атмосферний, звісно, але не 200 чоловік, не таке. Але, звичайно, з українськими традиціями”.

Прокрутка до верху