Експертка Юлія Бєляєва разом з учнями придбали багатодітним сім’ям з прифронтової території вже другий будинок за понад 2 000 000 гривень

Експертка Юлія Бєляєва разом з учнями придбали багатодітним сім'ям з прифронтової території вже другий будинок за понад 2 000 000 гривень

Експертка з карми грошей та духовності Юлія Бєляєва разом зі своїми учнями здійснили неймовірний вчинок – вони спільно зібрали та придбали будинок для життя дітей з прифронтових територій, які втратили свої домівки через постійні обстріли. Загальна сума збору склала більш ніж 2 мільйони гривень.

Цей проєкт розпочався понад рік тому, коли Юлія Бєляєва вирішила допомогти дітям, які постраждали від війни. Разом зі своїми учнями вона організувала збір коштів на покупку житла для постраждалих. Завдяки спільним зусиллям за весь час існування ініціативи їм вдалося зібрати необхідну суму та придбати будинки для двох багатодітних родин.

15 червня, у свій день народження, Юлія Бєляєва разом зі своїми учнями запустила новий збір коштів, щоб придбати будинок вже для третьої сім’ї. Їхня мета – допомогти якомога більшій кількості дітей, які постраждали від війни, знайти новий дім та спокійне, мирне життя.

“Я вірю, що кожна людина здатна змінювати світ на краще. Разом ми можемо зробити це для українських дітей, які є нашим майбутнім. Я дякую всім, хто долучився до нашого проєкту та допоміг нам зробити мрію про новий дім для цих дітей реальністю”, — поділилася Юлія Бєляєва.

Ця ініціатива є чудовим прикладом того, як люди з різним досвідом та знаннями можуть об’єднатися для досягнення спільної мети. Юлія Бєляєва та її учні показали, що навіть у найскладніші часи потрібно творити добро та дарувати людям, що опинилися у складних життєвих обставинах, надію на краще життя для них та їхніх сімей.

Прокрутка до верху