CULTURE TREND

У київському кінотеатрі “Кадр” відбулася довгоочікувана презентація альбому Люсьєни Винокурової “Кохаю”

У київському кінотеатрі “Кадр” відбулася довгоочікувана презентація альбому Люсьєни Винокурової “Кохаю”

Подія стала унікальним поєднанням музики і кінематографа, зануривши гостей у світ краси, емоцій і таланту Люсьєни.

Люсьєна Винокурова, відома українська співачка і композиторка, представила свій новий альбом “Кохаю”, який є збіркою глибоких та чуттєвих пісень. 

“Моя музика – це моє серце, яке я відкриваю вам. Кожна пісня – це історія, яку я розповідаю, і я сподіваюся, що ви знаходите в них розраду, надію і натхнення. Моя мета – торкнутися ваших сердець, принести світло в ваше життя і допомогти вам відчути весь спектр емоцій, які робить нас людьми”, – звернулася співачка до аудиторії. 

Глядачі занурилися в світ музики Люсьєни, спостерігаючи за візуальною подорожжю, що супроводжувала кожну пісню. Співачка виконала пісні з альбому наживо, супроводжуючи їх візуальною історією на великому екрані. Її потужний і проникливий вокал зачарував глядачів, передаючи всю палітру емоцій, закладених в альбомі. Прозвучали треки “Повернешся героєм”, “Для нас”, “Мій кришталевийц сон”, “Кохаю”, “Лети”, “Забудь”. Люсьєна Винокурова відкриває своє серце і душу в кожній пісні, передаючи глибину почуттів, які пережила сама.

“Кохаю” – це збірка пісень про різні грані кохання, від пристрасного до ніжного, від сумного до надихаючого, – говорить виконавиця. – Я відкриваю своє своє серце і душу в кожній пісні, передаючи глибину почуттів, які пережила сама. Я хочу, щоб моя музика торкалася струн серця слухачів, що знаходять відгук у власних досвідах і переживаннях”.

Прем’єра альбому “Кохаю” у кінотеатрі “Кадр” стала справжнім святом музики і кіно, поєднуючи талант Люсьєни Винокурової з атмосферою кінематографа. Глядачі були зачаровані її виступом і віддали належне її таланту та унікальному підходу до презентації свого альбому.

Альбом “Кохаю” вже доступний на всіх основних музичних платформах, і його вихід супроводжується серією музичних відео, які доповнюють візуальну складову альбому. Люсьєна Винокурова також планує тур на підтримку альбому, щоб особисто представити свої пісні шанувальникам по всій Україні.

Прокрутка до верху