CULTURE TREND

KOLA «Цілуй»  – офіційний саундтрек до фільму «Коли ти вийдеш заміж?»  

KOLA «Цілуй»  – офіційний саундтрек до фільму «Коли ти вийдеш заміж?»  

Учора в рамках кіноринку ювілейного XV Одеського міжнародного кінофестивалю команда авантюрно-романтичної комедії  «Коли ти вийдеш заміж?» презентувала офіційний саундтрек до фільму. 

Перший офіційний саундтрек став справжнім сюрпризом для гостей та глядачів презентації KOLA «Цілуй».  Сингл вразив своєю ніжністю та глибиною, ідеально відображаючи атмосферу авантюрно-романтичної комедії. 

Ця романтична композиція про щире й безумовне кохання надихнула кінозірок Наталку Денисенко, Тараса Цимбалюка, Антоніну Хижняк і Павла Текучева на відверті емоції та поцілунки в кадрі.

KOLA особисто завітала презентувати саундтрек фільму та сюрпризом акапельно виконала свій хіт «Цілуй» просто в кінозалі.

«Ця історія дуже схожа на моє життя. Я також колись поїхала до іншої країни і там зустріла свого майбутнього чоловіка, своє справжнє кохання. Це трапляється не лише у фільмах, а й у житті. Найважливіше сьогодні – це сама людина, її почуття, її відчуття, її переживання. Усіх нас тримає любов. Коли в серці є кохання, ти стаєш щасливішим, робиш свого партнера щасливішим і змінюєш цей світ на краще.

Я дуже люблю цю пісню, вона надзвичайно красива й про справжні почуття. Дякую, що ця пісня надихнула вас і тепер є частиною цього фільму», – поділилась співачка.

Модератором презентації став креативний копродюсер стрічки Володимир Остапчук. 

Авантюрно-романтична комедія «Коли ти вийдеш заміж?» розповідає історію молодої дівчини, яка несподівано опиняється в центрі захопливої закордонної авантюри, пов’язаної з мистецтвом. Фільм занурить глядача у вир позитивних емоцій, кохання та незабутніх мистецьких пригод.

Головна героїня, намагаючись розібратися зі своїми почуттями та зберегти кохання, проходить через низку веселих і напружених пригод. Її подорож сповнена несподіваних поворотів, кумедних ситуацій і романтичних моментів. Це робить фільм легким, цікавим, смішним і по-особливому незабутнім для глядача. 

Автор і режисер фільму Олексій Комаровський поділився: «KOLA, лише кілька тижнів тому ти випустила новий хіт «Цілуй», і він ідеально підійшов до нашого фільму. Ця пісня чудово відображає атмосферу стрічки та надихає романтичну лінію наших героїв. Ми навіть створили окреме відео для неї. Хочу висловити тобі велику подяку за те, що ти робиш такі чудові саундтреки, які надихають нас на створення фільмів.

Ми знімали цей фільм пів року тому, і вже тоді на знімальному майданчику лунав твій інший трек – «Цінувати життя». А коли ми почули «Цілуй», одразу зрозуміли, що це 100% співпадіння з нашою стрічкою».

«Сингл KOLA  «Цілуй» надзвичайно влучно передає настрій нашої романтично пригодницької комедії. Якісним і передусім українськомовним хітам буде приділена особлива увага у фільмі», – зазначив Андрій Ногін, генеральний продюсер UCH, F Films.

На цьому сюрпризи не завершилися. Команда фільму презентувала відеокліп під офіційний саундтрек KOLА «Цілуй» з ексклюзивними кадрами з комедії. У відео показали романтичні сцени, безліч поцілунків та неймовірні краєвиди.

На презентації були присутні: KOLA, Тарас Цимбалюк, Олексій Комаровський, Володимир Остапчук, Ірина Кудашова, Юла, Марина Арістова, Анна Малиновська.

«Коли ти вийдеш заміж?» – вже зовсім скоро в усіх кінотеатрах України та країнах Європи!

Виробництво українських кінокомпаній FFILMS та IDEAFILMS у партнерстві з UCH, Словаччина, Cinevilla Studio Latvia, MissArt, Хорватія, RAI Production, Турція.

Офіційний партнер фільму — 1+1 Media.

Офіційний прокатник в Україні — B&H Film Distribution.

Фільм реалізується винятково коштом приватних інвестицій.

Прокрутка до верху