Jerry Heil і Шарон ден Адель: Зустріч двох потужних співачок у світі музики

Jerry Heil і Шарон ден Адель: Зустріч двох потужних співачок у світі музики

Jerry Heil, відома українська співачка, нещодавно зустрілася з легендарною солісткою гурту Within Temptation Шарон ден Адель. Ця зустріч двох талановитих і харизматичних співачок у світі музики стала натхненною подією.

Jerry Heil, чия популярність в Україні і за її межами продовжує зростати.
З іншого боку, Шарон ден Адель, видатна голландська співачка, є голосом і обличчям Within Temptation, культового гурту симфо-металу. Її потужний вокал і драматичні виступи зробили її іконою в світі важкої музики.

Ця незвичайна зустріч відбулася під час приїзду Шарон в Українцу для виступу на фестивалі Atlas United 24, який проходив у Києві. Дві артистки провели час, обмінюючись ідеями, обговорюючи музичну індустрію і ділячись своїм досвідом.

“Честь працювати над музикою з цією неймовірною жінкою! Вона підтримує Україну усіма можливими шляхами — в тому числі, Within Temptation підтримують українську армію! Вам треба бачити її очі, коли вона розмовляє про українську націю! Within Temptation — справжні фани України, а я — їх! Дочекайтеся треку. Цікаво, чи є у вас здогадки, як він звучатиме”, – зазначила Jerry Heil у своїх соцмережах.

Прокрутка до верху