Чуттєвий виступ KOLA, благодійна лотерея та ярмарок українських брендів: як в Києві пройшов ORA CHARITY MARKET від Христини Горняк

Чуттєвий виступ KOLA, благодійна лотерея та ярмарок українських брендів: як в Києві пройшов ORA CHARITY MARKET від Христини Горняк

У Києві пройшов благодійний ярмарок ORA CHARITY MARKET за ініціативи інфлюенсерки та амбасадорки ГО «Землячки» Христини Горняк на якому вдалося залучити 230 000 гривень на пошиття військової форми для захисниць.

Благодійний захід відбувся просто неба на території Оранжереї, що на ВДНГ та зібрав сотні людей, які не лише насолоджувалися спілкуванням та приємною атмосферою, але й активно донатили на важливу добру справу. Гості маркету мали можливість придбати унікальні речі від українських брендів, серед яких були кастомізовані жакети, яскраві сукні та дитячий одяг, срібні та хендмейд прикраси, ароматизовані свічки, косметичні засоби, посуд та інше. Кожна покупка на маркеті служила донатом на вогнетривку та якісну військову форму для українських воїнес. 

“Я вдячна всім гостям ORA CHARITY MARKET, які знайшли час та можливість доєднатися до такої важливої справи – збору коштів на пошиття військової жіночої форми. Кожною своєю дією, яка направлена на добро, ми захищаємо тих, хто захищає нас та нашу країну”, – поділилася Христина Горняк.

Справжній ажіотаж на заході викликала благодійна лотерея, у рамках якої усі присутні за донат від 300 гривень мали можливість виграти цінні подарунки, серед яких були: сукня від GASANOVA, косметика від VERA Beauty, чекап здоров’я від OUTRE Clinic та від клініки ICSI Clinic, подарункові набори від Vichy, сертифікати від салону краси BACKSTAGE BEAUTY&REFRESH, подарунки від бренду косметики та волосся Im4You, подарунки від Lancôme, прикраса від бренду LUTIKIвікенд у Карпатах від Radisson blue та подарунки від KRISTYGOR. 


Суму збору у розмірі 230 тисяч гривень на пошиття та передачу форми захисницям передали партнерам ORA CHARITY MARKET – громадська організація “Землячки” у обличчі співзасновниці Ксенії Драганюк. Зі сцени заходу Ксенія подякувала за ініціативу Христині Горняк, українським брендам, що долучилися та усім українцям, які допомагають: 

Велике дякую усім, хто розуміє реалії сьогоднішнього дня, не надягає рожеві окуляри і не впадає у відчай, а робить усе, що можливе, щоб бути корисним у боротьбі за нашу спільну свободу. І пам’ятаємо, якщо ми не бачимо війну, це означає, що за нас її бачить хтось інший. Підтримуємо військо. Переможемо”, – прокоментувала співзасновниця ГО “Землячки” Ксенія Драганюк.

Головним подарунком для усіх гостей ярмарки стали виступи українських артистів: талановитого співака з неймовірним голосом Марко Квітка, молодої та запальної Уляни Ройс, а також секретної зірки, ім’я якої організатори тримали у секреті аж до самого виходу на сцену. Нею стала співачка KOLA, чуттєві хіти якої: “Біля серця”, “Тебе-собі”, “Чи разом?” глядачі співали в унісон. KOLA закликала відвідувачів ярмарку щодня допомагати нашим військовим, а також запросила усіх присутніх на святкування свого дня народження, яке пройде 19 жовтня у київському Палаці Спорту. Щасливчики, які взяли участь у благодійному розіграші на ORA CHARITY MARKET вже отримали свої квитки на концерт співачки. 

Ярмарок тривав до пізнього вечора. Між покупками та виступами артистів, гості відпочивали у приємній атмосфері, дізнавалися свою долю в іменитої таралогині CHI TATA, фотографувалися, обіймалися та спілкувалися з засновницею заходу Христиною Горняк. 

ORA CHARITY MARKET пройшов вдруге за час повномасштабного вторгнення. Христина Горняк проанонсувала, що наступного року знову запросить усіх на ярмарок у ще більшому масштабі, щоб зібрати на допомогу ЗСУ ще більше коштів

Прокрутка до верху