«Твоя доля в твоїх руках»: команда фільму «Коли ти вийдеш заміж?» презентує відвертий тизер без купюр

«Твоя доля в твоїх руках»: команда фільму «Коли ти вийдеш заміж?» презентує відвертий тизер без купюр

Команда авантюрно-романтичної комедії  «Коли ти вийдеш заміж?» презентувала «без купюр» версію тизера до фільму з пікантним кадром з виконавицею головної ролі Наталкою Денисенко.

Однією з ключових сцен є момент, коли героїня Наталки Денисенко отримує пораду від свого астролога: «Твоя доля в твоїх руках». Ця фраза стає своєрідним девізом її подальших дій у фільмі, що додає неабиякої  інтриги.

Але справжнє здивування викликає інший яскравий момент оновленого тизера — кадр із виконавицею головної ролі Наталкою Денисенко. Вона не лише демонструє свою готовність до сміливих експериментів на екрані, а й розкриває свій талант у використанні «екстравагантного» гумору. У кадрі Денисенко з’являється в руках із «дорослою іграшкою», що додає сцені відвертості та провокації.

Цей несподіваний момент у тизері викликав жваве обговорення серед глядачів та підкреслив готовність команди фільму руйнувати стереотипи й виходити за рамки традиційної авантюрно-романтичної комедії.

«Коли ми почали працювати над цим фільмом, я відчула неймовірний виклик – втілити на екрані героїню, яка не боїться бути собою, навіть якщо це означає порушити правила чи зруйнувати стереотипи. Моя героїня смілива, авантюрна, і в її руках – не лише доля, а й нагода показати глядачам, що життя може бути захопливим, якщо ти готовий до несподіванок. У кожній сцені я намагалася бути максимально щирою, і цей відвертий кадр – лише частина того, що є у фільмі. Сподіваюся, він надихне всіх на сміливі кроки в житті», – говорить Денисенко.

Автор і режисер фільму: Олексій Комаровський

Продюсери: Андрій Ногін, Олексій Лимаренко

Копродюсер: Володимир Остапчук

«Коли ти вийдеш заміж?» – вже зовсім скоро в усіх кінотеатрах України та країнах Європи!

Виробництво українських кінокомпаній FFILMS та IDEAFILMS у партнерстві з UCH, Словаччина, Cinevilla Studio Latvia, MissArt, Хорватія, RAI Production, Турція.

Офіційний партнер фільму — 1+1 Media.

Офіційний прокатник в Україні — B&H Film Distribution. 

Прокрутка до верху