В Києві відбулася масштабна відьмацька премʼєра найочікуванішого фільму-помсти “Конотопська Відьма”

В Києві відбулася масштабна відьмацька премʼєра найочікуванішого фільму-помсти “Конотопська Відьма”

З 22 серпня в усіх кінотеатрах країни!

З 22-го серпня в національному кінопрокаті стартує фільмпомстаКонотопська Відьма”, що розповідає історію кривавої та жорстокої помсти прадавньої відьми з Конотопу  російським окупантамвбивцям її коханого. Гучна премʼєра відбулася 20 серпня в Києві, у стінах Українського дому, де зібралися зіркові гості, друзі та партнери, аби в блакитну повню споглядати священну помсту Відьми на великому екрані.

На вході гостей зустрічала велетенська лялька-відьма, яку протягом тижня можна побачити на вулицях Києва. У цей важливий вечір на прем’єрі зібралася творча команда фільму-помсти: генеральна продюсерка Ірина Костюк, автор ідеї та сценарист Ярослав Войцешек, режисер Андрій Колесник, оператор-постановник Костянтин Пономарьов, молодша продюсерка Ксенія Баранова, виконавча продюсерка Олександра Лозинська, художниця з костюмів Ірина iSky, художник з гриму Назар Невський, команда Postmodern Postproduction та актори фільму – Олександра Панкова, Олена Хохлаткіна, Артем Сагітов, Олександр Печериця.

Підтримати команду та подивитися візуальне втілення помсти на екрані зібралися зірки шоу-бізу та кіно: співачка та виконавиця головного саундтреку до фільму ZLATA OGNEVICH, співачки Оля Цибульська, Lida Lee, Юлія Юріна, інфлюенсерки Даша Квіткова та Алла Малкін, Tik-Tok блогери Даня Повар, Настя Воскобойник, Макс Ткачов, продюсер Олексій Гончаренко, режисер Любомир Левицький, телеведучий Слава Соломка, шоумен Юрій Горбунов, продюсерка Алла Липовецька, актори Максим Девізоров, Наталія Бабенко, Назар Задніпровський, Олександр Кобзар, Леся Самаєва, Євген Ламах, дизайнерка Лілія Пустовіт, продюсерка Анна Єлісєєва, командир інтернаціонального батальйону «Титан» Ігор “Янкі” Янков, старший солдат Олена Шацева, полковник Катерина Корнієнко.

“Фільм показує неймовірну силу жінки: вона може абсолютно все, якщо тільки захоче, або якщо її сильно-сильно хтось розлютить. Але при цьому вона може обрати бути і залишатися все одно з любовʼю в серці”, — поділилася враженнями Даша Квіткова.

“Люди сміялися і аплодували, коли росіяни помирали. А це найголовніше. Я вважаю, що це спрацювало”, — прокоментував Артем Сагітов.

Гостей заходу супроводжували телекамери та спалахи фотоапаратів. Особливою подією стала поява на заході акторки Олександри Панкової, яка зіграла ролі Каті – постраждалої від окупантів мешканки міста Конотоп у сцені зі зґвалтуванням. Ця сюжетна лінія є свідченням одного з найжорстокіших звірств росіян щодо цивільного населення. Дівчина зʼявилася в дизайнерській сукні, яку спеціально для прем’єри створила художниця Ірина iSky, діюча військова фотографиня 59 бригади ім. Гандзюка. За задумом, образ покликаний привернути увагу до проблем постраждалих від насильства.

Також своїми тематичними зонами потішили бренди, які підтримали широку маркетингову кампанію фільму, зокрема видавництво КСД, яке під премʼєру випустило книгу на основі сценарію фільму; ювелірний бренд “Золота країна”, що випустив колекцію прикрас “Саме та сила”, надихаючись рунним оберегом з центральним елементом “шоломом жаху” та елементами вишивки сумського регіону – гості мали чудову нагоду зробити памʼятні фото в містичних декораціях та придбати сувенір на згадку; також гості мали змогу придбати патчі з відьомської колекції від мілітарі-бренду M-TAC та споглядати колекцію одягу від бренду “Авіація Галичини”, що незабаром надійде в продаж. Кожне з цих безперцедентних партнерств реалізувала команда Nerd Agency (FILM.UA Group).

Ще однією знаковою локацією стала імпровізована фотозона з використанням декорацій з фільму, створена командою FILM.UA Rekvizyt. А завдяки КІНОШОП на премʼєрі була нагода придбати унікальний кіномерч.

1+1 media є медіапартнером проєкту. За підтримки платформи кіно та телебачення Київстар ТБ. Також фільм підтримали медіагрупи StarLightMedia та Інтер.

Агенція Brandly (FILM.UA Group) залучила партнерів, які підтримали промокампанію фільму, а також частували гостей допремʼєрного показу.

Гостей заходу частували: бренд українського вина KOBLEVO, водний партнер заходу Крайна – дика вода Закарпаття; смачний партнер гарного настрою та ситого задоволення – найбільша мережа піцерій України – Pizza Day (Піца Дей); 2085 – пиво з майбутнього, бренд, який створив партію брендованого пива на підтримку релізу фільму в Україні.

Промопартнери фільму: мережа Фокстрот, мережа АЗК KLO, мережа магазинів коміксів, манґи та колекційної атрибутики World of Comics, Uklon – провідний український сервіс з виклику авто, city24 – платіжна система з найбільшою термінальною мережею України, Фамі рест – мережа ресторанів у комплексі Леоленд, спортивно-розважальний комплекс LEOLAND, Буква -книгарня для всієї родини, ресторан VATRA.

ДОВІДКА

Назва: Конотопська відьма

Дата виходу в прокат: 22 серпня 2024

Дистрибʼютор в Україні: FILM.UA Distribution та Кіноманія

Жанр: фільм-помста, фільм жахів  

Вікове обмеження: 18+

Виробництво: FILM.UA

Генеральна продюсерка: Ірина Костюк

Автор ідеї та сценарію: Ярослав Войцешек  

Режисер-постановник: Андрій Колесник 

Оператор-постановник: Костянтин Пономарьов

Виконавча продюсерка: Олександра Лозинська

Молодша продюсерка: Ксенія Баранова 

Кастинг: Олена Шляхова

Художник-постановник: Андрій Березін 

Художниця з костюмів: Ірина iSky   

Художник з пластичного гриму: Назар Невський 

Композитор: Олександр Чорний

У ролях: Тетяна Малкова, Тарас Цимбалюк, Олена Хохлаткіна, Павло Вишняков, Сергій Сосновцев, Іван Шаран, Артем Сагітов, Ярослав Шахторін, Владислав Вербицький, Ростислав Фоменко, Микита Слободенюк, Микола Головчак, Сергій Аніпченко, Ірина Рождественська, Олександра Панкова, Віктор Жданов.

Камео: Володимир Ращук, Даніель Салем, Назар Грабар, Олександр Печериця.

Прокрутка до верху