Вірші Михайля Семенка у виконанні акторів театру Кафки

Вірші Михайля Семенка у виконанні акторів театру Кафки

Актори Львівського театру імені Франца Кафки випустили новий поетичний альбом! Це вже четвертий подібний реліз театру. Раніше актори представили публіці альбоми «Сумні вірші», «Вірші про кохання» та «Вірші Івана Сокульського».

Ось що про свій проєкт розповідає актор театру Назарій Боденко:

«З Германом ми давно мріяли про цей альбом. Адже Семенко – це не просто поет, це – цілий всесвіт. Його футуристична поезія, хоча й маловідома широкому загалу, має неймовірну силу та глибину.

Коли ми записували альбом, відчували себе справжніми алхіміками. Брали слова Семенка, додавали до них музику, шумові ефекти, власні емоції і на виході отримували щось абсолютно нове, експериментальне».

Дійсно, Михайль Семенко – сміливий експериментатор. А театр Кафки якраз спеціалізується на творчих експериментах і пошуках сучасної театральної мови. Останні ютуб-проєкти театру Кафки знайомлять з українською культурою, зокрема поезію.

«Я вірю, що цей альбом знайде своїх слухачів, що він допоможе популяризувати українську культуру, а головне – збереже пам’ять про талановитого поета Михайла Семенка», – додає Назарій.

Пропонуємо також ознайомитися із попередніми аудіозбірками театру Кафки: альбом “Сумні вірші” та альбом “Вірші про кохання”.

Прокрутка до верху