9-річна одеситка підкорила серця журі та здобула гран-прі в Іспанії

 9-річна одеситка підкорила серця журі та здобула гран-прі в Іспанії

23 серпня у сонячному місті Аліканте відбувся 5-й міжнародний дитячий фестиваль United Kids Festival, організатором якого виступив відомий український композитор і музичний продюсер Руслан Квінта. Цього року головний приз фестивалю – гран-прі та ексклюзивну пісню від Руслана Квінти – отримала 9-річна одеситка Марія Свіязова. Її зворушливий виступ підкорив серця членів журі та глядачів. 

«У мене зараз неймовірно радісні відчуття. Хочу сказати дякую організаторам фестивалю, Руслану Квінті, у першу чергу. Це неперевершена подія у моєму житті! Я тут знайшла багатьох друзів!», – поділилася своїми емоціями Марія.

Цьогоріч фестиваль зібрав 60 найталановитіших дітей з України, Іспанії, Словенії, Ізраїлю, Німеччини, Литви, Румунії та Казахстану. Під час онлайн кастингу організатори отримали понад 300 заявок від дітей із майже 15 країн світу. Учасників оцінювало поважне журі, до складу якого увійшли: 

– Іспанський музикант та композитор Хосе Вергара, володар трьох номінацій на престижній премії “Hollywood Music in Media Awards” у Лос-Анджелесі.

– Чарівна і талановита Елізабет Захарієва – наймолодша виконавиця, що отримала престижну премію ЮНЕСКО “Трофей за досягнення в галузі мистецтва”.

– Голова журі, український композитор і музичний продюсер Руслан Квінта, засновник і президент фестивалю United Kids Festival.

«Наш фестиваль зібрав настільки талановитих дітей, що я плакав від щастя, слухаючи їхній спів. А під пісню маленької артистки Марії Свіязової я просто ридав. Вона розчулила моє серце», – прокоментував Руслан Квінта.

У цей вечір атмосферу в залі забезпечували ведучі фестивалю – харизматичний Андрій Войніков та відома українська телеведуча, модель та громадська діячка Іванна Онофрійчук, яка також є засновницею благодійного фонду “IvaLive Foundation”, генерального партнера фестивалю.

United Kids Festival продовжує бути джерелом натхнення для дітей, надаючи їм можливість втілювати свої мрії та досягати нових висот у світі музики. 

Прокрутка до верху