Американський шоу-бізнес з українською душею – історія успіху Інесси Данушевської

Інесса Данушевська, більш відома як INESSA, бізнес-леді, музикант та продюсер. Основним досягненням артистки є відзнака від Голлівудської комісії  “The Akademia Music Awards”, яка одноголосно проголосувала за включення до зали “Hall of Fame”  – INESSA.

Ви переїхали до США 30 років тому. Які перші враження були від нової країни та що могли б порадити тим, хто зараз також перебуває в процесі імміграції?

Коли я переїхала до США, з музикою в той час було складно, і мені довелося набувати інший фах. Працювала бухгалтером, фітнес-тренером. У мене була своя модельна школа, а також у 23 роки я мала свій фітнес-клуб. Саме тому зі спортом повʼязана значна частина мого життя та щоденної активності. Головне, що можу порадити, це – мова. Намагайтеся якомога найбільше спілкуватися англійською і, по можливості,  здобути освіту. Ніколи не пізно здобувати нову професію та йти за покликом серця.

Чи думали про те, як могло б скластися ваше життя в Україні та чи бачили себе в іншому амплуа?

Без музики не уявляю свого життя. Я була співачкою і музикантом в Україні. Впевнена, якби лишилась, також продовжувала б займатися музикальною карʼєрою.

Як ви вважаєте, зараз з розвитком соціальних мереж артистам легше розвиватися, чи навпаки складніше виділятись саме завдяки своєму таланту?

Сьогодні артистам легше розвиватися та поширювати свою творчість саме  завдяки музичним платформам. Краще за все в цьому плані працюють YouTube, Instagram, Spotify.

Що найбільше вплинуло на вашу творчість і чи є ті виконавці, досвід яких надихає?

На мою творчість  впливає моя доля, життєвий досвід. Всі мої пісні розповідають про внутрішні переживання. Я відчуваю цей світ через музику, відкриваю його красу через музику та розповідаю історії.

Вихід на міжнародний рівень та відзнака від Голлівудської комісії «The Akademia Music Awards» став дуже важливим для вас. Наскільки відчуваєте тиск у звʼязку з цією грандіозною подією? Як змінилися плани та яка наступна вершина для підкорення?

Ці події – результат важкої щоденної праці. Невдачі, сумніви, невпевненість  – також частина  шляху. Проте, я нестримно радію, що моя творчість отримала визнання, і що я можу продовжувати займатися улюбленою справою. І звісно, не планую зупинятися на досягнутому та готова з новими силами зануритися в роботу.

Кажуть, що артисти – люди забобонні. Чи є у вас якісь свої ритуали перед виходом на сцену?

Завжди читаю молитву перед виходом на сцену та дякую Богу за можливість ділитися своїми відчуттями зі слухачами.

Який у вас розклад  дня та що допомагає переключатися від  щоденних справ?

Мене важко назвати жайворонком, тому що не люблю ранні підйоми. Розклад дня також завжди різний. Але після  сніданку обовʼязково заняття спортом. Це і допомагає змінювати фокус та підтримувати гарне самопочуття.

– І наостанок, щоб ви порадили собі і тисячам дівчат, для яких ви приклад сильної та успішної жінки?

Памʼятайте, що невдачі – це також частина шляху до успіху, і саме завдяки цьому ми стаємо тими, ким повинні бути. Ніколи  не опускайте руки. Вірте в себе, навіть коли здається, що ніхто не вірить.

Прокрутка до верху