Роберт Дауні-молодший повернеться до кіновсесвіту Marvel у ролі Доктора Дума

Роберт Дауні-молодший повернеться до кіновсесвіту Marvel у ролі Доктора Дума

Відомий за своєю роллю у “Залізній людині”, актор Роберт Дауні-молодший офіційно повернеться до фільмів за коміксами в ролі суперлиходія Доктора Дума для двох фільмів “Месники: День судного дня” та “Месники: Таємні війни”.

Президент Marvel Studios Кевін Файґе оголосив цю новину під час панелі Marvel Comic-Con у Сан-Дієго 27 липня 2024 року. Він також підтвердив, що режисерами “Месників” стануть брати Руссо (Ентоні Руссо та Джозеф Руссо): “Месники: Завершення епохи”, реліз якого запланований на травень 2026 року.

Персона Дауні-молодшого була прихована за культовою маскою Доктора Дума та зеленим плащем. Коли він вийшов на сцену, він зняв маску, і натовп відповів шаленою реакцією.

“Та ж маска, нове завдання”, – повідомив Роберт Дауні зі сцени глядачам. Актор перейде на темний бік у ролі давнього лиходія “Фантастичної четвірки” Віктора фон Дума, який також з’явиться у фільмі “Месники: Таємні війни” у травні 2027 року.

Офіційний акаунт Marvel Studios “X” також опублікував захоплюючу новину в соціальних мережах. «Брати Руссо повертаються до режисури «Месників» від Marvel Studios: Фільм «Месники: Завершення світу» з Робертом Дауні-молодшим у головній ролі Доктора Дума. Тільки в кінотеатрах у травні 2026 року. #SDCC», – йдеться у підписі.

«Мені подобається грати складних персонажів», – сказав актор журналістам відомих світових ЗМІ.

Одразу після того, як з’явилася ця новина, фанати Кіновсесвіту Марвел ділитися своїми думками в соціальних мережах. Значна частина дискусій точилася навколо того, як Дауні-молодший міг би зіграти Тоні Старка в одних всесвітах і Доктора Дума в інших, і що це може означати для інших персонажів, наприклад, Людини-павука.

Прокрутка до верху