Благодійний захід  до Міжнародного Дня Миру під егідою ГО «FENIX CHARITY» та БФ «ДНІПРОВЕЦЬ. УСПІХ І РОЗВИТОК»

Благодійний захід  до Міжнародного Дня Миру під егідою ГО «FENIX CHARITY» та БФ «ДНІПРОВЕЦЬ. УСПІХ І РОЗВИТОК»

Днями в ресторані YOSAI під егідою ГО «FENIX CHARITY» та БФ «ДНІПРОВЕЦЬ. УСПІХ І РОЗВИТОК» відбувся Всеукраїнський благодійний захід присвячений Міжнародному Дню Миру.

Офіційне відкриття почалося з виступу наймолодших виконавиць та волонтерок — талановитих Марусі та Софії Нерсесян. Також, зі своїми хітами виступили відомі українські артисти, які надихають своєю творчістю та завжди підтримують благодійні заходи: Kamaliya, ENLEO, Амадор Лопес, Люся Кава, Amore twins, Анна Добриднєва, Tom Soda,  Alena Magdalen, DUBKY, Anna Wings, Анна Атаманова.

Основна місія заходу — привернути увагу до збору коштів на створення реабілітаційного центру для допомоги жінкам, які повернулися з російського полону. В цей вечір був об’явлений благодійний аукціон — частина лотів була придбана відразу, а інша пішла на тихий аукціон.  Серед лотів: картини Слави Займака та Ольги Абрамової, картина бойового медика Михайла Гавриліва, футболка з автографом Героя України —  Олександра Мостового, книга з документальними фотографіями Андрія Котлярчука «Звільнена Київщина»,гільза-свічка “Вишня“, ексклюзивне шкіряне пальто One luxy та інші.

«Жінки в полоні пережили неймовірні страждання. Саме для них ми і створюємо цей центр, де в спокійній атмосфері вони можуть подолати травми та підготуватися до повернення до життя. Реабілітація буде проходити в камерному середовищі на природі з кращими психологами та програмами», — розповідає керівниця БФ «ДНІПРОВЕЦЬ. УСПІХ І РОЗВИТОК» Оксана Григор’єва.

З вітальним словом до присутніх зернулася засновниця ГО «FENIX CHARITY» Марина Філіпенко: «Ми зібралися з нагоди Міжнародного Дня Миру, щоб відзначити волонтерів та лідерів різних сегментів бізнесу. А головна місія цього заходу, заради чого ми всі сьогодні об’єдналися — це привернути увагу суспільства до збору коштів на реабілітаційний центр. Закликаємо всіх приєднатися до цього важливого збору».

Ціль — 1000000 грн. Долучайтеся до збору за посиланням

https://send.monobank.ua/jar/5FBkeoqKDR

В цей вечір за свої професійні досягнення та благодійну допомогу отримали нагороди:  Анатолій Анатоліч, Анжеліка Чорноморець, Аліна Поліщук,  Варсíк Бикадирова, Юрій Гордієнко, Лілія Олійник, Ксенія Срібна, Ігор Логвінов, Лідія Алагірова, Ілона Невесела, Вероніка Лисенко, Анна Атаманова, Софія та Марія Нерсесян та інші.

Також, Президент Міжнародної Академії захисту прав людини Юрій Гордієнко нагородив особливими відзнаками  “Орден Миру” Марину Філіпенко, Ольгу Сумську та Марину Кíнах.

Неперевершені ведучі цього вечора: Народна артистка України Ольга Сумська та  шоумен, телеведучий Андрій Чорновол.

Гості смакували вишуканими стравами від  ресторану  YOSAI та освіжаючими  напоями від ТМ “Живчик” та ТД “Вина світу”, а на десерт  скуштували  ексклюзивний торт від БКК.

Офіційні партнери заходу: БО БФ “Майбутнє без обмежень”, YOSAI, ONE LUXY SHOP, Smart Catering, Торговий дім “Вина світу”, БФ Олександра Пашка, Благодійний фонд ДФТГ Т2, Торгова марка “Живчик”, “Прозора”,  БКК та інші.

Медіапартнери: Oboz.ua,33 канал, 33 канал KIDS, Fashion TV UA, Перший Бізнесовий, TOUCH, COOLBABA, CULTURE Trend,  Super Lady, Star Brothers, Studio of my Dreams.

Прокрутка до верху