“Театр” від Klavdia Petrivna: виконавиця заінтригували новим треком

“Театр” від Klavdia Petrivna: виконавиця заінтригували новим треком

Популярна і таємнича співачка Klavdia Petrivna презентувала новий трек “Театр”.

Ця пісня – натяк на те, що буде відбуватися під час її сольних концертів у серпні, прокоментувала головна загадка українського шоубізнесу. Кліп вона виклала на YouTube.

В кліпі показується відображення життя крізь призму сцени, де буденність стає виставою, а люди перетворюються на акторів, які постійно намагаються видавати себе за інших.

Сенсом пісні є усвідомлення, що кожен грає свою роль. А власні почуття та емоції люди ретельно приховують під масками. Основний меседж пісні «Театр» – це усвідомлення, що ми всі граємо ролі у великому театрі буття, де наші справжні почуття та емоції приховані за масками.

Klavdia Petrivna випускає не просто пісню, а відображення життя через призму сцени, де рутина перетворюється на виставу, а люди – на акторів, що перебувають у постійній грі.

У пісні  артистка роздумує про те, що люди плутають реальне життя з виставою та одягають маски. Тому, можливо, зірка наважиться розкрити своє обличчя.

“Усе життя – театр! Люблю перетворювати рутину на цікаву виставу, грати ролі та інтригувати. Нехай ця пісня стане невеличким натяком… Скоро побачимось”, – прокоментувала співачка.

Таким чином вона нагадала про свої перші сольні концерти у столичному Палаці Спорту в серпні.

Прокрутка до верху