CULTURE TREND

Дебютний трек Katarina про повагу та любов до себе

Співачка Katarina презентує свій перший сольний трек “1аз, 2ва, 3ри”, головним меседжем якого є самоповага та любов до себе.

Після успішної премʼєри дуету з відомим українським сонграйтером Потапом синглу “Рай де?“, який зайняв 23 сходинку в трендах YouTube та отримав позитивні відгуки у слухачів, Katarina презентує свій перший сольний трек “1аз, 2ва, 3ри”. Зведення треку відбувалось на професійній студії США.

“Коли я розповіла історію свого невзаємного кохання Потапу, то ми вирішили взяти цей досвід за основу треку. Адже багато жінок перебувають у стосунках, де майже кожна переживала болісне розставання.” – ділиться Katarina.

Підтримати і мотивувати інших жінок, ніколи не опускати руки, не втрачати віру в себе та свої сили, продовжувати рухатися вперед та ставати кращою версією себе — це головний посил треку.

“Ця пісня відображає мої особисті переживання, адже кожен з нас хоча б раз переживав емоції розставання. Та попри біль, ми йдемо далі. Важливо пам’ятати, що навіть у складних життєвих обставинах — ми маємо себе. Сподіваюсь, цей трек стане нагадуванням, як важливо відчувати і цінувати власну унікальність та силу,” – ділиться виконавиця.

“1аз, 2ва, 3ри” – це не лише пісня про самоповагу, але й про важливість відданості самому собі. В умовах, коли ми часто забуваємо про себе, цей трек нагадує, що справжня краса починається всередині нас. Цей трек про любов до себе, навіть у важкі моменти, коли серце розбите.

Нагадаємо, що Katarina з дитинства займається вокалом та була переможницею багатьох вокальних конкурсів. Мріяла стати професійною співачкою, але ніяк не наважувалась. І от сьогодні вона радує слухачів своїми треками.

Прокрутка до верху