CULTURE TREND

Enleo – cпівак з Маріуполя презентував альбом “Молодість” і присвятив пісню і відео другу, який молодим загинув на війні

Романтичний музикант Нікіта Леонтьєв, відомий більше як ENLEO, у День студента випустив свій дебютний альбом. Разом із цим і вийшов відеокліп на головну пісню платівки “Молодість”. Робота розкриває душевний стан артиста та відповідає на питання: “То що таке молодість в наш час?”
Також вона присвячена другові Нікіти Данилу Подибайлу (“Наруто”) – поету, музиканту, воїнові ЗСУ, який загинув, захищаючи Україну на Донбасі.
За словами ENLEO, людей, які знялися у кліпі на “Молодість”, об’єднують “свобода душі та вогонь в очах, та їх рідне місто – Маріуполь”.
“Акторами у відео стали ті, хто пережив і відчув на собі важливість сьогодення та ціну свободи”, – говорить музикант.
Зокрема, у зйомках взяли участь митці, волонтери й музиканти серед них: волонтер Володимир Татаренко, якого росіяни взяли в полон на Азовсталі і катували, художниця Марія Дьяконова, 16-ти річний волонтер Федір, який постійно відкриває нові збори, і вже зібрав понад 200 000 грн для ЗСУ, та інші друзі і знайомі артиста.


Режисери відео Марі Погребинська та Павло Закревський кажуть, що їм “було надзвичайно важливо, аби в цій роботі з‘явилися маріупольці”, бо “вони знають ціну сьогоднішнього дня та ціну свободи, кожному з них довелося покинути свій дім, їх місце сили, дорослішання та найсильніших мрій”.
До альбому “Молодість”, крім однойменного треку, увійшло 9 пісень. Серед них вже всім відомі “Чорне море”, “М’ятна ніч”, “Бій подушками” та “Вальс під вибухи”.
Дебютний альбом молодого українського співака можна буде почути наживо вже 26 листопада у клубі Atlas.

Прокрутка до верху