Інтелектуальний інді-поп в пісні “Жити вічно” від виконавця Chacha

Chacha радує усіх шанувальників інді-поп музики своїм останнім творінням синглом “Жити вічно”.  Ця пісня не лише призначена принести радість та натхнення, а й нагадати нам про нашу спільну силу впоратися з усіма життєвими викликами.

Processed with VSCO with g3 preset

Сергій Чачанідзе, відомий під своїм творчим псевдонімом Chacha, це український автор-виконавець, що поєднує в своїй музиці різні стилі включаючи арт-рок, альтернативу, електроніку, R&B, фолк та хіп-хоп. Він родом з Краматорська, але зараз проживає і створює музику у Києві.

“Жити вічно” –  це ліричний твір, який провів нас через широкий спектр емоцій від меланхолії до радості.  Із зміною настрою й музичних ритмів, “Жити вічно” демонструє глибину почуттів та відображення внутрішнього світу артиста. Ось, що сам артист каже про натхнення та мотивацію, які стали причиною появи цього музичного твору:

Ця пісня присвячена моїй дівчині Сабіні, разом з якою я наприкінці червня почав жити разом. Щодо мотивації – то, відверто кажучи, це ж лірика, а лірика це завжди бажання поділитись власними почуттями, думками, досвідом з іншими людьми.

Даний твір –  це бажання поділитися історією особистого росту та кохання. Пісня пройшла певний шлях від першої чернетки до фінального мастеру і мала деякі зміни у звучанні:

“Першу версію було створено ще у червні 2023, тоді ж було записано перший сніппет. Потім ця демо-версія довго лежала “в столі”, і десь восени я знов взявся за неї, дописав і доволі кардинально змінив у порівнянні з першою версією. Записувалось усе, окрім вокалу, вдома, лише моїми руцями. А вокал вже писав на студії Василя Хащини, власне він потім і робив фінальний мастер цього треку.”

Сингл “Жити вічно”, це не перша професійна робота музиканта. Якщо говорити про сольну творчість, то вже було випущено 4 пісні: “Іноді”, “S.A.Y”, ‘Something special” та “Сковорода”. Кожна з цих пісень має свою окрему історію, але усі вони еклектичні, наповнені купою деталей, і поєднують в собі одразу кілька жанрів.

Плани на майбутнє включають не лише музичні виступи, а й співпрацю з іншими артистами та випуск класичних творів.

“Жити вічно” – це лише початок. Разом з Chacha ми зможемо відкривати нові горизонти та ділитися нашою спільною музичною подорожжю.

https://artists.landr.com/liveforever

Ця пісня вже доступна на всіх цифрових майданчиках, тож насолоджуйтесь якісною незалежною поп-музикою!

Прокрутка до верху