CULTURE TREND

MOROZOVA презентує відео та трек про «Новий рік»

Наталія Морозова (MOROZOVA) напередодні свят дарує світові пісню «Новий рік». Ви матимете змогу зануритися в атмосферу веселих свят. Музичний твір створений ізнайтепліших спогадів та розповідає про радість від проведеного з рідними спільного часу.


Магія акордів та витончений вокал музичного супроводу «Нового року» дарує незабутні миттєвості та відчуття внутрішнього тепла.
Наталія Морозова: «У цей важливий час, коли кожен із нас упошуках свого особливого місця радості, я хотіла створитищось, що зігрівало б серця та нагадувало про простоту щастя. Новий рік – це символ нового початку, що має силу об’єднатинас у радості та любові».
Зйомки кліпу на пісню тривали 4 дні. Він передає неповторнімиті радості та веселощів дітлахів – не за сценарієм, а відсерця. Ви зможете відчути атмосферу Різдва та подивитисяна світ очима щасливих дітей, що переживають казку.
Пісня та кліп переносять глядача у світ дитинства й різдвяноїмагії. Спостерігайте, як діти – герої нашого кліпу – радіютьта отримують яскраві враження від подарунків, першогоснігу та веселих різдвяних ігор.
«Новий рік» не лише пісня, але й привід пригорнути своїхблизьких, насолодитися митями спільної радості та створитивласні спогади», – ділиться Наталія Морозова.
Пісня «Новий рік» заслуговує на увагу – вона розтоплює серця в холодні зимові дні й підсилює відчуття святкового настрою.

Прокрутка до верху