Нова камера для #PlayForUA: допоможіть нам розповісти світу про Україну

Допоможіть нам допомагати.

Громадська організація Експеримент відкриває збір коштів на придбання камери Panasonic S5 IIX. Нова техніка допоможе нам із розширенням проєкту #PlayForUA.

#PlayForUA – це серія благодійних заходів, що проводяться з 2022 року з метою збору коштів для підтримки Збройних Сил України. Ці події, які включають фестивалі, концерти, виставки та вистави, вже зібрали значні кошти та допомогли багатьом українським воїнам. Всі звіти можна знайти за гештегом #PlayForUA та в інстаграм каналі нашого театру https://www.instagram.com/teatr_kafky/.

Зараз ми прагнемо розширити нашу діяльність та охопити ще більшу аудиторію. Для цього ми плануємо розпочати запис відео наших подій та проведення онлайн-трансляцій. Це дозволить людям з різних країн побачити наші виступи та підтримати нашу справу.

Щоб реалізувати цей план нам вже вдалось придбати всю необхідну аудіотехніку, але наразі потрібна нова якісна відеотехніка. Зокрема, нам потрібна Panasonic S5 IIX. Ця камера дозволяє записувати відео високої якості, які можна буде транслювати в прямому ефірі та публікувати в Інтернеті.

З вашою допомогою ми зможемо зробити наш проєкт ще якіснішим та допомогти ще більшій кількості українських воїнів.

Подробиці:

https://md-eksperiment.org/post/20210119-molodizhnij-ruh-eksperiment-istoriya

Прокрутка до верху