CULTURE TREND

Оля Полякова виступить у моновиставі «Моє коріння»

З 1 жовтня у камерному залі TEATROOM Палацу «Україна» розпочався показ серії музичних вистав, які присвячені історичній та культурній спадщині нашої країни.

Найяскравіша зірка української сцени Оля Полякова виступить у моновиставі «Моє коріння» – вечорі української ДНК. Співачка з’явиться перед глядачем у більш драматичному і відкритому образі. На відстані витягнутої руки ви побачите трансформацію жінки від молодої дівчини, до зрілої та сильної особистості, що ототожнює образ України.

Це зворушлива музична подорож стежками України. Унікальна можливість послухати улюблені народні пісні, зібрані з усіх куточків нашої країни: від гордих Карпат до вільних східних степів.

Подвійна насолода – почути відомі всім пісні («Ой на горі два дубки», «Чом ти не прийшов?», «Горіла сосна») у оригінальному виконанні Олі Полякової.

На вас чекає не тільки легендарна українська народна музика, а й  знайомство з  обрядами та звичаями нашого народу, які пов’язані з українським фольклором.Співачка проведе всіх присутніх на концерті цікавим пісенним шляхом цілої народної культури.

КВИТКИ: https://kontramarka.ua/uk/moa-ukraina-moe-korinna-85068.html

Прокрутка до верху