CULTURE TREND

Співачка MELANYA представила акустичну версію свого хіта “Титан” про незламність почуттів українців, створеного в колаборації з Владом Дарвіном 

MELANYA – українська співачка, що створює мотиваційну, глибоку по змісту та водночас ніжні і романтичну музику, яка торкається жіночих сердець.

На самому початку такої довгоочікуваної весни виконавиця презентувала акустичну версію свого хіта “Титан”, створену спільно із відомим українським виконавцем Владом Дарвіним. 

“Я так сильно чекала початку весни, щоб випустити акустичну версію мого улюбленого “Титану”, – щиро ділиться співачка.

З одного боку, акустична версія “Титан” – це ніжні почуття, під звуки найгарнішого прибою, а з іншого – це пісня про незламність почуттів українців, які міцні, немов титан. 

“Коли я створювала разом з Владом Дарвіном пісню “Титан”, то завжди в голові тримала думку про море. Море завжди було моїм ресурсом, і я завжди сумую за ним. Так народилася акустична версія під звуки прибою. Коли заплющуєш очі, і час сповільнюється, все тільки для тебе, і ти опиняєшся на березі безкрайньої стихії. Теплий вітер легко дме тобі в обличчя, і ти відчуваєш кожною клітинкою цей вайб”, – говорить MELANYA.

Яка б відстань та життєві труднощі не розділяли сім’ї, скільки б випробувань не підкидала доля, проте основною з рушійних сил є кохання і головною цінністю – сім’я, з якою ти можеш пройти будь-які негаразди. 

“За період війни більшість сімей роз’їхались на відстань у тисячі кілометрів і на жаль, статистика щодо розлучень стрімко зросла.  Мені дуже боляче за цим спостерігати, адже одна з основних моїх цінностей – міцна сім’я. Мені важливо донести людям свою історію та показати, що потрібно боротись за сімейне благополуччя”, – ділиться артистка головним меседжом треку “Титан”.

Пісня “Титан” мотивує всіх нас цінувати та міцно триматись за власне родинне щастя так само завзято, як наші воїни вірять та борються за наше спільне майбутнє та перемогу.

Саме завдяки головному меседжу пісні та сімейним цінностям Влад Дарвін надихнувся та написав мелодію до пісні MELANYA.

“Я сподіваюся, що наша спільна робота відгукнеться у серцях українців та подарує новий шанс на порозуміння багатьом парам, що переживають кризу у стосунках”, – говорить Влад Дарвін.

Автор тексту – Людмила Ульянова, Влад Дарвін

Мелодія – Влад Дарвін

Слухати трек на музичних платформах: 

https://bfan.link/titan-3

Прокрутка до верху