Вокалістка Within Temptation вперше виконає пісні культового гурту в унікальному форматі 14 липня на ATLAS UNITED 2024

Організатори ATLAS UNITED 2024 анонсували приємну новину для всіх любителів музики.

Лідерка легендарного нідерландського метал гурту Шарон ден Адель виконає хіти гурту Within Temptation у супроводі GOSORCHESTRA та хору. Аранжування унікальної програми створює українська композиторка Марія Яремак спеціально для ATLAS UNITED 2024!

Це буде перший виступ закордонного артиста такого рівня в Україні з початку повномасштабного вторгнення окупантів.

Від самого початку повномасштабного вторгнення гурт активно підтримують Україну і навіть присвятили їй свій останній альбом. А на початку року Шарон приїжджала до Києва, щоб зняти кліп на пісню A Fool’s Parade, записану з українським музикантом Alex Yarmak.

Це буде перший виступ закордонного артиста такого рівня в Україні з початку повномасштабного вторгнення.

Нагадаємо, що з 12 по 14 липня в Україні відбудеться масштабний фестиваль Atlas United 2024.

Програма фестивалю також включить виступи понад 70 українських артистів на шести сценах, серед яких відомі українські виконавці, такі як Бумбокс, Артем Пивоваров, Жадан і Собаки, Без Обмежень, Dantes, Курган & Agregat, Друга Ріка, Latexfauna, MELOVIN, Verka Serduchka & Band та багато інших.

Atlas United 2024 має на меті не тільки подарувати незабутні емоції від улюблених артистів, але і зібрати кошти для підтримки Збройних Сил України. 15% з вартості кожного квитка будуть перераховані на допомогу ЗСУ. Організатори фестивалю ставлять за мету зібрати щонайменше 100 мільйонів гривень.

Фестиваль Atlas United 2024 пройде на території Blockbuster Mall, де буде забезпечена безпека відвідувачів, включаючи найбільше укриття в країні.

Не пропустіть можливість стати частиною цього історичного фестивалю, який поєднує музику, підтримку України та незабутні емоції!

Квитки: https://monobank.ua/atlas

Прокрутка до верху