Зірки Євробачення Marcus & Martinus презентують свій новий альбом “Unforgettable”

Marcus & Martinus, динамічний дует-близнюків, який нещодавно представляв Швецію на Євробаченні, випускає свій довгоочікуваний новий альбом «Unforgettable» 31 травня.

«Ми щиро раді випустити наш перший альбом за шість років! Він чудово відображає те, де ми зараз знаходимося як артисти, і демонструє більш зріле звучання. Ми дуже багато працювали над ним і дуже пишаємося результатом. Ми дуже сподіваємося, що він сподобається всім нашим шанувальникам”, – кажуть Маркус і Мартінус.

Завоювавши почесне 9-е місце з піснею «Unforgettable», представляючи країну-господаря Швецію у Гранд-фіналі Євробачення, Маркус і Мартінус ще більше зміцнили свій статус в музичній індустрії.

«Це був шалений досвід і найвеселіший з усіх, що ми коли-небудь мали. Це також додало нам багато нових шанувальників і величезну підтримку. Тож ця пісня завжди займатиме особливе місце в наших серцях”, – додають артисти.

З моменту свого прориву у 2012 році 22-річні брати-близнюки стали силою, з якою слід рахуватися на скандинавській поп-сцені. Їхній хіт «Elektrisk» досі утримує рекорд найпопулярнішої норвезької пісні всіх часів на Spotify, з майже 112 мільйонами прослуховувань. Крім того, вони ділили сцену з такими артистами, як Джейсон Деруло, і виступали на таких престижних заходах, як церемонія вручення Нобелівської премії миру та перемога в шоу «Masked Singer» у Швеції.

Новий альбом «Unforgettable» знаменує вступ близнюків у дорослу еру, демонструючи ширший звуковий діапазон, більш зрілі тексти та сильніші голоси. Серед таких пісень ми знаходимо прекрасне виконання пісень Кріса Айзека «Wicked Game» та «Air», яка була одним з найбільших хітів у Швеції протягом минулого року.

Нещодавно Маркус і Мартінус розпочали свій великий європейський тур «We Are Not The Same Tour Part 2» з концертами в таких країнах, як Німеччина, Швеція, Великобританія, Нідерланди та Італія.

«Ми дуже раді, що нарешті поїдемо в тур! Це буде епічний досвід, де ми виконаємо багато нової музики разом зі старими хітами! Ми дуже раді знову побачити вас усіх, ми дуже за вами скучили. Сподіваємося побачити вас там”, – з ентузіазмом заявляють вони.

https://www.youtube.com/channel/UCRUmSbfoolI9b8iRyrGqFUw

Прокрутка до верху