CULTURE TREND

ZLOTNYTSKYI презентує пісню про тригери втраченого кохання “Голос”

Співак та волонтер ZLOTNYTSKYI випускає потужний трек про важке повернення втраченого почуття кохання – “Голос”, створений у співпраці з відомим саундпродюсером Андрієм Ігнатченко. В композиції розкривається  історія, знайома кожному, хто досі кохає людину, з якою більше не може бути разом. І навіть при сильному бажанні забути – один тільки звук її голоса миттєво повертає всі емоції, пов’язані з нею.

“Ця пісня, як підсумок – про час, що не повернеш та непотрібні вступи в ту саму річку, коли до тебе через певні спогади повертається постать з минулого. Це може сильно тригерити – голос, запах, погляд, колись коханої людини. Але навіщо? Я написав її за кермом, коли їхав з одного міста в інше. Дивно, як за декілька годин можна воскресити в собі почуття, які без цього тригера могли вмирати роками”, – коментує артист

Зауважимо, що трек “Голос” вже сьома композиція, яка виходить у доробку співака за час повномасштабної війни, і роботу над якою Євген встигає поєднувати з плідною волонтерською діяльністю.

Прокрутка до верху