Зустрічайте, великий сольний концерт гурту Ziferblat у Києві в перший день весни

Весна починається з Ziferblat!


1 березня на сцені столичного клубу Atlas український гурт Ziferblat готується вразити своїх прихильників великим сольним концертом. Інтелігентна рок-музика у поєднанні з нестримною енергією. Мечт стилю, молодості й глибини. Улюблені хіти й нові треки. На нас чекає справжня «Диско-фанко терапія», якої ми всі так потребуємо сьогодні.
«Любі, вже мріємо побачитись з вами в перший день весни. Символічно, чи не правда? Адже з вами нам завжди світло, сонячно й по-весняному тепло. Чекаємо на вас!», — написали у своєму Instagram учасники гурту.
З моменту виходу дебютного альбому «Перетворення» у 2023 році, Ziferblat підкорив серця слухачів й музичне ком’юніті. Гурт став переможцем у категорії «Найкращі нові імена альтернативної музики» Незалежної української премії «Музвар». А восени був номінований аж у трьох категоріях Megogo — «Альтернативний Інді-артист року/-ка року», «Кліп року» та «Альбом року».
Зараз Ziferblat змагається за право представляти Україну на Євробаченні та 3 лютого заспіває у фіналі Нацвідбору пісню «Place I Call Home». А вже в перший день весни — зустрінеться з нами в Atlas.
Побачимось в музичному світі Ziferblat!

Квитки за посилання:
https://concert.ua/uk/booking/ziferblat-01-03

Прокрутка до верху