Мавка, магія і таємничі легенди: співачка POLOSKOVA запрем’єрила трек «Дай мені» про містичність українських дівчат

Мавка, магія і таємничі легенди: співачка POLOSKOVA запрем’єрила трек «Дай мені» про містичність українських дівчат

POLOSKOVA 4 липня запремєрила свою нову роботу «Дай мені», яка з перших днів потрапила до кращих плей листів Spotify та iTunes, знайшла відгук у слухачів та стрімко набирає стріми та перегляди.

Пісня «Дай мені» – це містичний симбіоз Української міфології про мавок та духів лісу і сучасної дівчини Українки, яка зберігає цю магічну енергію та силу, показуючи її у танці. Це особлива робота, яка змальовує нашу культуру та віру, вона поєднує у собі дві різні епохи, але водночас не втрачає своєї актуальності. Поєднання такої історичної української містики та сучасного звучання ще раз доводить стрімкий розвиток і світле майбутнє нашої країни.

«Дай мені» була написана більше року тому, це була одна з найскладніших робіт і дійсно зайняла великий проміжок часу, бо хотілося створити щось особливе, що відображатиме і світогляд самої співачки і культуру України, демонструватиме і рефлектуватиме з кожною дівчиною, яка слухатиме пісню. Команда кілька разів коригувала текст та мелодію пісні, завжди знаходилось щось, що хотілось зробити ще краще, бо кожен буквально хворів цим треком.

Зі слів співачки «Коли я вперше почула цю пісню, зізнаюсь це єдина пісня мого альбому, яка була готовою і мені її просто вмикнули послухати, і я закохалася в неї раз і назавжди, і з часом мій продюсер погодився зробити її під мене, змінилося буквально все, я бачу себе такою – тут присутня і жіноча сексуальність і містика і історія, це красиво і відгукується в мені при кожному прослуховуванні. Я рада, що ця пісня сталася.

«Дай мені» розкриває теми, які невід’ємно пов’язані з сюжетом кліпу. Це історія про кохання, пошук і невловимість бажань. Я позиціоную себе як сучасна мавка, яка втілює силу природи та таємниці минулого.

Сподіваюся, що «Дай мені» знайде відгук у ваших серцях і допоможе вам поринути у світ фантазій та мрій разом зі мною.

На пісню «Дай мені» відзнято кліп. Ми бачимо, як міфологічні образи оживають у сучасному світі, створюючи містичну атмосферу. Я хотіла показати, що мавки – це не лише частина давніх легенд, але й символ внутрішньої сили та зв’язку з природою, які ми можемо відчути й сьогодні.

https://bfan.link/day-meni-1

Крім того POLOSKOVA разом з відомим українським брендом одягу BOORIVA випустили колекцію стильних лімітованих суконь, які створенні дизайнерами для дівчат, щоб підкреслити їхню жіночність та сучасність.

Прокрутка до верху