Could it be 18.00 CET, 19.00 Kyiv time?

Співачка Карина Волошина презентує мрійливий трек-подорож “Мине” до калейдоскопу життя

Карина Волошина – поп-вокалістка, авторка та виконавиця пісень у стилі денс-поп. У 2019 р. здобула першу премію культового фестивалю сучасної пісні та популярної музики “Червона рута”. Також відзначена нагородами за поезії та публіцистику, в тому числі Премією імені Леоніда Пастушенка 2023 р.

Сьогодні виконавиця, відома своїм проникливим голосом та емоційними піснями,  презентує свій новий авторський трек “Мине”, де  змальовує мрійливу подорож, відчуття свободи, внутрішню силу та початок нової історії. Композиція перенесе слухачів у світ літа і мрій. 

“У цій пісні я відчуваю себе частиною калейдоскопу життя, а сама пісня  кличе вас туди, де кожна мить, неначе кольорове скло, розписує свої унікальні візерунки. Трек  “Мине” – легкий, атмосферний, але водночас, наповнений глибоким сенсом – в ньому можна відчути себе частиною калейдоскопу життя”, – ділиться співачка.  

Цей сингл є справжнім калейдоскопом емоцій і досвідів, є чуттєвим посланням про мрію, який знайде відгук у серцях багатьох слухачів, які переживають складні часи.

“Мине” – це легка і мрійлива пісня, яка занурить вас у світ літа, сонця і безтурботності. Мелодія, створена Кариною, наповнена теплом і позитивом, передаючи відчуття свободи і радості. Її ніжний вокал доповнює атмосферу треку, створюючи атмосферу легкості і гармонії.

Пісня “Мине” вже доступна на всіх основних музичних платформах, і виконавиця сподівається, що її пісня стане саундтреком до літа для багатьох слухачів.

“Я хотіла створити пісню, яка перенесе слухачів у світ тепла і мрій, – каже Карина. – “Мине” – це запрошення насолодитися красою простих моментів і відчути себе частиною калейдоскопу життя”.

Не проґавте можливість зануритися в світ літа і мрій, почувши “Мине” від Карини Волошиної. Ця пісня є нагадуванням про цінність життя і запрошенням насолодитися кожною миттю щастя. “Мине” перенесе вас у світ тепла, гармонії і безтурботності.

Стримінгові платформи: https://muzika.fanlink.tv/mynee

Прокрутка до верху