CULTURE TREND

Любов, яку ми вигадали самі, у новому релізі  “Скажи” від співака Fedykovych

Любов, яку ми вигадали самі, у новому релізі  “Скажи” від співака Fedykovych

“Пісня «Скажи «для мене це мої особисті не відповіді на мої питання на які так і не отримав відповідей. Пісня була написана в співавторстві. І як найкраще передає мій емоційний стан в той момент часу, коли я не знаходив відповідей на свої питання. Зараз розумію, що на деякі питання просто немає відповідей. Потрібно просто відпустити. ”, – повідомляє виконавець. 

Fedykovych – артист музика якого пронизує кожну людину емоціями, кохання, розчарування, радості та смутку для українського слухача. 

І кожен слухач в музиці знаходить щось своє.

Пісня була записана у 2023 році, коли артист переживав особисті розчарування. Трек став присвятою людині, яку артист любив і не розумів чому саме так закінчилась їхня історія.

Запис пісні постійно відкладався і лише в травні 2024 року пісня була записана. Запис пісні артист робив в Братиславі, зведення і мастеринг робив у Львові.

Текст пісні з музикою був повністю змінений в березні,  але в кінцевому результаті артист вибрав саме варіант, який був написаний на самому початку.
“Вже цього літа є плани зробити реліз  синглу, “Танцюємо”. І на  осінь випустити ЕР – альбом, який буде трьома мовами. Моя творчість про те, як  робити якісну сучасну українську музику, яка буде нести сенси. Кожна пісня написана мною – це мініісторія з мого життя.   Буду радий вашим прослуховуванням, підтримці й фідбеку”, – говорить виконавець.
Наразі артист готує нові релізи та починає планувати офлайн виступи, які відбудуться після випуску ЕР альбому осінню 2024 року. 

Прокрутка до верху