Риболовні організації обʼєдналися для відновлення ветеранів ЗСУ

Риболовні організації обʼєдналися для відновлення ветеранів ЗСУ

Громадська організація “Клуб рибалок України” та Рибальський клуб “Флагман” провели риболовний фестиваль “Рибалка для Героїв”. 

Ця подія стала справжнім незабутнім святом для захисників, надаючи їм можливість відпочити та відновити сили на природі.

Більше 50 ветеранів зі своїми родинами мали змогу відпочити у мальовничому куточку Київської області, поринути в атмосферу природи, порибалити, обмінятися історіями та знайти підтримку в товаристві однодумців. 

Метою заходу були психоемоційне розвантаження та підтримка ветеранів. Інструктаж з рибалки учасники отримали від досвідченого Голови Риболовної спілки мисливців та риболовлі України.

Організатори доклали всіх зусиль, щоб учасники фестивалю були забезпечені всім необхідним, включаючи вудки, наживки та місця для рибалки, а також забезпечили підтримку та допомогу ветеранам. 

На локації працювали психологи та арт-терапевти проєкту “ТАТОhub Київ”, для дітей проводили творчі майстер-класи представники благодійного фонду “Діти війни”. Всі бажаючі за допомогою творчих методик зануритися у свій внутрішній стан, відновити рівновагу, знайти ресурси та енергію.

“Маємо робити все можливе для допомоги нашим Героям і це не лише матеріальна підтримка. Ми всі іноді потребуємо приємного спілкування, хочемо просто виїхати за місто та злитися з природою, відчути цей спокій. Особливо цього потребують ті, хто захищають нашу державу, тому і виникла ідея такого заходу”, – розповів Голова ГО “Клуб рибалок України” Ярослав Бойко.

Подія була сповнена щирих емоцій, оскільки ветерани ділилися своїми історіями та переживаннями від фестивального дня. Завдяки рибалці учасники могли знайти спокій і розраду в спокійному ритмі води. Багато ветеранів знайшли в риболовлі новий хобі, яке допомагає їм розслабитися та відновити зв’язок з природою.

“Рибалка для Героїв” не тільки надала ветеранам можливість відпочити, але й стала можливістю підвищити обізнаність про важливість психологічної реабілітації та підтримки для тих, хто цього потребує.

Подія стала свідченням того, що природа рідного краю може бути потужним інструментом зцілення та єднання.

Прокрутка до верху