Dima PROKOPOV презентував музичну інструкцію для дівчат з впевненості та любові до себе 

Dima PROKOPOV презентував музичну інструкцію для дівчат з впевненості та любові до себе 

Танцювальний трек “Яскраво світи”, як і більшість попередніх релізів співака, натхненний українськими дівчатами та жінками.  Сингл покликаний надихнути їх у відповідь: наповнити впевненістю та силою, нагадати цінувати себе перш за все і пам’ятати –  ти унікальна та гідна кращого.

“Навіть під час повномасштабної війни, боротьби за своє життя й існування, я мрію, аби всі українки побачили у собі красу, попри вікові зміни, шрами, які накладає війна, сердечні та душевні рани. Ця пісня покликана пробудити у дівчатах внутрішнє світло, аби кожна повірила у себе і засяяла зсередини. Щоб кожна надихнулась і надихнула інших полюбити себе” – коментує Dima PROKOPOV.

Саме такий терапевтичний ефект цієї пісні артист демонструє в кліпі. 

Лінк: Dima PROKOPOV – Яскраво світи (Music Video) Прем’єра!

У відео Dima виступає в ролі музичного психолога, який лікує дівчат своїм голосом. Через рядки треку він доносить до кожної “пацієнтки” глибокий сенс, і з кожним прослуховуванням дівчата відкривають себе та стають сильнішими і впевненішими.

Новий урок віри в себе від найромантичнішого українського артиста, який вчить ніколи не сумніватися у власній впевненості,  вже у мережі. 

Запрошуємо на музичний терапевтичний сеанс!

https://orcd.co/yaskravosvity
Прокрутка до верху