Могуча посвята до Дня Незалежності від співачки Tamada

Могуча посвята до Дня Незалежності від співачки Tamada

Не минуло й місяця, як артистка TAMADA представила свій дебютний сингл «Хочу кохання», а в ефіри вже проривається нова потужна робота. Відома церемонімейстерка та ведуча Катя Краснікова присвятила свій другий сингл жінці. А точніше, Україні в образі жінки. Для людини, яка є постійним свідком жіночого щастя під час весільних церемоній, такий художній хід є цілком виправданим.

– Пісня «Могуча» – це своєрідний інформаційно-текстовий код, покладений на музику, і адресований, в першу чергу, жінкам-захисницям, – розповідає виконавиця. – Це звернення до України, як жінки, що зазнавала і зазнає насилля, та все ж стає сильнішою.

Музику на вірші Надії Жарської написав композитор Павло Стрілецький. Концептуальний та атмосферний саунддизайн запропонувала та втілила студія Muzika Hub.

– Чоловіче і жіноче, сила та чуттєвість, що переплітаються у кожному з нас, не могли залунати змістовніше, ніж голосом Каті. Радіємо, що саме вона стала виконавицею цього треку! – діляться емоціями творці пісні.

Композиція вирізняється і формою, і поєднанням декількох музичних стилів у аранжуванні. Це надає постійного руху вперед та підсилює акценти у тексті.

– Мрію, щоб цей текст ставав світлом кожній, хто в бою за свою незалежність та незалежність країни! – зізнається авторка слів.

Зануритися у медитативний вайб та відчути на собі вплив містично-магічної сили пісні «Могуча» можна вже з 19 серпня на популярних цифрових платформах.

Прокрутка до верху