YAKTAK представляє спільний трек з VLADA K

“Щоб поговорити зі мною – варто послухати мої пісні”: YAKTAK представляє спільний трек з VLADA K

16 серпня відбулась прем’єра дуетної пісні “Увімкни” юної співачки VLADA K та українського співака YAKTAK, в якій вони описали важливість творчості для кожного артиста та те, що душу кожного виконавця можна розгледіти в текстах його пісень.

Текст пісні “Увімкни” про те, що музика для артиста є способом комунікації, яка дозволяє поділитися думками, проблемами та почуттями. Вона говорить про те, як пісні можуть торкнутися душі, надихнути і навіть допомогти знайти втіху у важкі моменти. Музикант вкладає всі свої думки в біти та тексти своїх пісень, тому це своєрідний міст між артистом і його слухачами, який дозволяє відчути емоційний стан виконавців і знайти в ньому щось своє, близьке.

Музика для мене – це спосіб відкривати своє серце світу і ділитися найглибшими почуттями. Тож через кожну пісню я намагаюся передати те, що горить у моїй душі. Біль, щастя – в пісню можна вкласти все” – ділиться VLADA K.

Кожна пісня – це моя історія, моя душа. Я хочу, щоб люди відчували, що вони не самотні у своїх почуттях і переживаннях. Щоб поговорити зі мною, варто послухати мої пісні” – поділився YAKTAK.

Прокрутка до верху