«Граф Монте-Крісто»: епічна екранізація великої історії про кохання – у кіно вже з 5 вересня

«Граф Монте-Крісто»: епічна екранізація великої історії про кохання – у кіно вже з 5 вересня

Компанія Green Light Films має честь представити українському глядачу фільм-подію: наймасштабніше та найдорожче екранне втілення історії Едмона Дантеса – графа Монте-Крісто. Стрічка була представлена в межах цьогорічного Каннського кінофестивалю, а в Україні національна премʼєра пройшла в межах Одеського кінофестивалю.

Екранізація великого роману про кохання та помсту вже увійшла в історію французького та європейського кіно та назавжди змінила сталі погляди на один з найпопулярніших в історії сюжетів.

Стрічка пропонує нам нове бачення історії молодого та амбітного Едмона Дантеса, який стає жертвою змови друзів. Отримавши несправедливий вирок корумпованого суду, він був відправлений на довічне ув’язнення у найсуворішу в’язницю Європи за злочин, що не вчиняв. Але через роки незламний Едмон здійснює зухвалу втечу, отримує незліченні скарби та повертається у вільне життя. Попереду на його ворогів чекає страшна відплата, а самого Дантеса – шлях до кохання та розуміння свого місця у цьому жорстокому світі.

Головну роль – легендарного графа Монте-Крісто – грає секс-символ, суперзірка та володар премії «Сезар» П’єр Ніне («Ів Сен-Лоран», «Маскарад»), а також у фільмі грають володар «Сезару» Бастен Бульон («Джамбо»«Рука об руку»), Анаїс Демуст’є («Великі люди»«Вони») та Лоран Лафіт («Вона»«Мій кумир»).

Режисерами найуспішнішого європейського фільму 2024 року виступили Александр де Ла Пательєр та Матьє Делапорт («Ім’я», «Папа чи мама», ділогія «Три мушкетери»). Хіт міжнародного прокату випустила легендарна французька студія Pathé Films та володар премії «Сезар» – продюсер Дімітрі Рассам («Папа чи мама», ділогія «Три мушкетери», «Маленький принц»).

До промокампанії фільму в Україні як партнер долучилось видавництво «#книголав», яке має у своєму каталозі роман Александра Дюма «Граф Монте-Крісто», що є частиною серії «Золота Полиця», який був перекладений на українську з французької без обмежень і цензури.

Свій голос головному герою Едмону Дантесу подарував український співак та ведучий  Володимир Дантес.

В широкий український прокат наймасштабніша екранізація великого роману про кохання та помсту виходить вже 5 вересня.

Instagram Green Light Films

Партнери промокампанії фільму в Україні: посольство Франції в Україні, Французький Інститут в Україні, видавництво «#книголав», SOCAR Energy Ukraine, бʼюті-спільнота MAKEUP Club, радіостанція «Перець FM».

Прокрутка до верху