Люсьєна Винокурова презентує ліричну композицію: історія кохання в реаліях військового часу

Люсьєна Винокурова презентує ліричну композицію: історія кохання в реаліях військового часу

Українська співачка та композиторка Люсьєна Винокурова порадувала усіх своїх шанувальників унікальним подарунком. До Дня Незалежності виконавиця презентувала ліричну композицію “Мій кришталевий сон” –  історію кохання реалій військового часу, а також розповіла історію свого міста Мирноград на Донеччині, яке зараз є основною лінією фронту.

Ця музична перлина обіцяє доторкнутися до найглибших почуттів та емоцій слухачів, розкриваючи таємниці взаємин героїв у складний період історії. 

“Я народилась і виросла на Донбасі – серед широких степів та мальовничих ланів. Це суворий край, який загартував мене на все життя: люди там щирі ,але дужі прямі, відразу думають, що говорять. Це край мого рідного дитинства та юності, де я зростала як особистість та розвивала свій талант. Мені дуже важко зараз відчувати та переживати все, що зараз відбувається в моєму рідному місті. Бачити, як рашиський ворог щодня знищує те, що було дороге моєму серцю: мій рідний квартал, школу, садочок, мою батьківську хату. Боляче усвідомлювати, що я туди більше не повернусь ніколи і вже не пройдусь стежинками свого дитинства та юності”, – щиро ділиться співачка.

Рідні виконавиці до останнього моменту перебували в ріднійц домівці, не бажаючи полишати рідну серцю землю. 

“Мої батьки декілька днів назад встигли виїхати з руїн міста, вони знаходились там до останнього. Вони віддано служили на благо критичних інфраструктур, так як моя мама працює в охороні безпеки праці на шахті, а тато – лікар”, – говорить артистка. 

Співачка прагне, щоб всі почули навколо, що війна це страх, і вона забирає рідних, домівки та міста. 

“Я є митець, композиторка – і моєю місією є відображати та рефлексувати на події, які мене оточують. А так як я по натурі оптиміст і вірю, що надія, віра та любов ладні врятувати світ, та, власне, мою країну – я створила композицію “Мій кришталевий сон”, – зазнається виконавиця.

У музичній роботі співачка зібрала узагальнюючий образ дівчини, яка віддано чекає свого коханого з фронту, завдяки чому неповторна атмосфера кохання передана дуже особливо.

Складний військовий час завжди був випробуванням не лише для військових, але й для тих, хто залишався вірним коханню. Трек відкриває перед нами картину справжніх почуттів, показує, як пристрасть може перерасти в міцне побачення жаги миру та щастя. Лірична мелодія, поєднана зі словами, які розповідають про тонкі переживання у серці вірних сердець, дарує неповторний досвід сприйняття історії.

Ця відео робота про ніжність, щирі почуття, про біль розлуки та жадані зустрічі, про вірність та надію на світле майбутнє. Адже тисячі дівчат та жінок чекають своїх чоловік, тим самим давая нашим героям силу та віру у Перемогу!

“Відеороботу ми відзняли влітку, і для мене було важливо, аби у кадрі був справжній воїн, справжній герой нашого часу”, – розповідає Люсьєна.

Героєм відео погодився буди Роман Кузь, юний хлопчина, зам. командира батальйону, а також воїн ВЦС “Бойове Братерство України”, який із перших днів повномасштабного вторгнення пішов добровольцем захищати країну.

Так, у кадрі він є суворим, на початку не усміхненним, але правдивим. Бо наших хлопцям важко на початку адаптуватися до цивільного життя. І це все ми показали у відео.

Артистка розриває секрети творчого процесу: “Як акторці і мені, Роману було важко, бо познайомились ми тільки у день зйомок, а потрібно було зіграти пару у стосунках) Але вважаю, що нам вийшло переконати глядачів та розказати історію, яка стосується багатьох українців та українок”.

Люсьєна Винокурова зуміла створити чарівну музичну композицію, яка рятуватиме душі та допоможе відчути всю глибину почуттів кохання в умовах нашого часу.

Відеоробота вже була презентована у Києві в кінотеатру “Кадр”. 

А на великих екранах ви зможете побачити її 5 жовтня у Львові, у кінотеатрі «Кінопалац».

Прокрутка до верху