Співак MARSIK  презентує трек “Тупо закоханий” про любов

Співак MARSIK  презентує трек “Тупо закоханий” про любов

Пісня написана про любов. Проте любов не в звичному сенсі для багатьох людей. 

Це незвичайна любов, вона яскрава, проте неприйнятна. Спонтанна та незрозуміла. 

Коли людина прокидається з одними людьми, що є важливими для неї в любовному плані, знаходиться з іншою людиною, що кохає її, але має зобовʼязання перед майбутньою дружиною – це і є та любов, що описується мною в цій пісні. Тут і зʼявляється її незрозумілість. 

Головна задача була описати подібні неприйнятні відчуття в драйвовій та сучасній пісні. На мою думку та думку моєї команди – в нас це вийшло. 

Якщо щось відбулося під час створення треку вперше – обовʼязково зазначити це.

“Так, в нас була незвична історія під час написання треку. В мене були ідеї для майбутнього кліпу ще задовго до написання треку. Та в той момент я ще про це не думав, оскільки не завжди пісня підходить для конкретного кліпу. Коли писалася пісня – ми ночували на студії. Однієї ночі я побував уві сні, який чітко описав цю пісню (було схоже на звичайний сон, проте занадто правдоподібний), та коли прокинувся – пісня була написана за 30 хвилин. 

За деякий час до зйомки кліпу ми проговорили це з режисером кліпу, та саме в нашій відео-роботі Ви можете побачити, що відбувалось в моєму сні. Ми лише відкоригували декілька моментів, аби пройти модерацію на YouTube”, –  посміхається співак.

Пісня асоціюється із драг-квін. Такі ж неприйнятні, проте вільні, також незвичні, незрозумілі. Одне слово – «діви».  Вони і є втіленням цієї пісні в реальності, їх же Ви зможете побачити у кліпі, вони там не просто так. 

Варто лише раз послухати пісню та лише раз подивитись виступ будь-якої з Місс Дів України останніх років, аби зрозуміти, про що я кажу.

Основний меседж пісні: любов буває різна, проте ми маємо приймати її будь-якою. Інакше навіщо є все, що навколо нас? Все створено заради любові та заради неї і живем.

Пісня про шалене кохання, яке увірвалось в моє життя, наче ураган. Кохання, яке вкрало всі думки та здоровий глузд. Такі почуття змушують вірити, що життя прекрасне, світ чудовий і хочеться робити добро!

На питання “для кого виконується пісня? або кому присвячена пісня?” виконавець таємничо посміхається: “Хочу це залишити в секреті. Єдине, що можу уточнити – це, звісно ж, дуже дорога для мене людина”.

Разом із піснею артист випускає відео-кліп. 

“Уявіть собі нареченого, який після буремного парубочого вечора прокидається в оточенні Drag Queen’s, і розуміє, що він запізнюється на власне весілля! Саме з цього починається нова відеоісторія, яка обіцяє бути повною несподіванок, гумору і кумедних ситуацій”, – ділиться виконавець.

Головний герой Marsik вранці метушливо збирається, випадково фліртуючи з покоївкою, але в останній момент згадує про свою кохану і вирушає до неї. 

На своєму шляху він стикається з труднощами, поломкую автомобіля, через що йому доводиться бігти до місця призначення!

Проте він не один — за ним біжить цілий натовп, що утворився з випадкових прихильниць (різного віку) та свідків його пригод на шляху до свого кохання.

Фінал історії — це зворушлива зустріч із нареченою, де всі труднощі залишаються позаду, а справжнє кохання перемагає.

Цей відеокліп — динамічна, кумедна і з несподіваним розвитком подій історія з пасхалками від режисера, яка точно залишить глядачів у захваті.

Послухати трек можна буде відзавтра на всіх музичних платформах.

https://bfan.link/tupo-zakohaniy
Прокрутка до верху