Співачка Zelenooka мотивує йти до своєї цілі у важкі часи

Співачка Zelenooka мотивує йти до своєї цілі у важкі часи

Співачка Zelenooka презентує трек «Коли немає сил», який став вірусним у TikTok. Під звук знято майже 14 тисяч відео ще до офіційного релізу.

«Коли немає сил» — це мотивація для тих, хто коли-небудь відчував, що не вистачає сил рухатися далі. Мінімалістична мелодія та поетичний речитатив Zelenooka відображають особистий шлях співачки та закликають не зупинятися на шляху до мрії.

«Фраза “Я буду йти до одної цілі, хоч і важко” — це суть цієї пісні. У важкі часи важливо пам’ятати, що труднощі можуть бути необхідним етапом на шляху до мрії»,  — говорить Zelenooka. 

Пісня починається зі слів “Безкрає жовте поле, світанкове небо”, які є уособленням свободи. 

«Ця картинка була у моїй голові, коли я писала пісню, бо саме таке небо я бачила в дитинстві, коли їхала на велосипеді працювати на поле і мріяла, що одного дня стану співачкою», — ділиться співачка.

Разом із піснею вийшов кліп, який ілюструє різні етапи досягнення мрії через танець: подолання перешкод, сумніви та зусилля. У відео важливу роль відіграє небо в різний період — коли воно є чистим і безхмарним над головою і коли його немає.

Прокрутка до верху