Потап, Дядя Вадя та NAPILNIK привітали Збройні Сили потужним треком

Три легендарних імені української хіп-хоп культури Потап, Дядя Вадя та NAPILNIK запрем‘єрили потужну колаборацію. 

В день Збройних Сил України артисти вітають усіх військових треком “Артан”, на який їх надихнув український спецпідрозділ з однойменною назвою. В основу тексту лягло гасло підрозділу «Знаємо, знаходимо, знищуємо». Офіцер Головного Управління Розвідки з позивним Фаворит (Мельник Андрій) розповідає, що з усіма виконавцями вони знайомі вже дуже давно. І коли вони разом із ще одним військовим з позивним «Філін» (Тарас Бойко) захотіли створити військову пісню, яку б співали всі, яка б просто вірусно поширилась і не виходила у людей з голови, то вирішили звернутись саме до Олексія.

— Нам було важливо, щоб цей трек подобався навіть людям, які далекі від війни та від військової справи. Ми звернулись за допомогою до Потапа, бо зрозуміли, що разом з ними ми зможемо реалізувати цю ідею, — розповідає Фаворит.

За словами самого Потапа ця пісня про найважливіші цінності життя.

— Вона про любов і відвагу, довіру і відданість, радість перемог, біль втрат, безумовну любов до Батьківщини. Про те, як в боротьбі народжується істина. А віра у правду надає сили та мотивує. На її створення надихнули ті, хто кожен день наближає Перемогу на головному і єдиному фронті, — ділиться Потап.

Потужний відеоряд до треку занурює у військові будні спецпідрозділу «Артан». Хлопці знімають ці відеоролики для того, щоб показати людям своє військове життя.

— Вони ховають обличчя та роблять свою роботу непомітно. Але без них нічого б не вийшло, я маю велику повагу до цих людей і мені неймовірно приємно присвячувати їм свою творчість, — коментує Потап.

За словами самих артистів, хоч і на створення треку їх надихнули саме хлопці з “Артану”, загалом цей трек — трек-подяка абсолютно усім військовим, які професійно та самовіддано роблять все можливе, а часом і неможливе, в імʼя Перемоги. І за це ми маємо бути їм вдячні не тільки в День Збройних Сил, а і абсолютно кожен день.

Всі кошти від монетизації переглядів кліпу «Артан» будуть направлені на військові потреби спецпідрозділу.

Прокрутка до верху