Софія Нерсесян презентує пісню “Нам треба”

Українська волонтерка та юна співачка Софія Нерсесян презентує нову пісню “Нам треба”, яка стала відгуком на складні події в сучасній історії України.

Пісня “Нам треба” звучить як гімн мужності та відданості, розповідаючи про боротьбу українського народу. Слова, наповнені глибоким почуттям і пристрастю, розповідають про незламну віру українців у свою країну, незважаючи на випробування.

Це мотивація не опускати руки і йти вперед, боротись і допомагати кожного дня.

У відео роботі на пісню, Софія звертає увагу на питання полонених військових батальйону “Азов”, які відіграють величезну роль у захисті України.

Головним героєм кліпу став Анатолій Басенко, відомий як “Бас”, якого по праву можна назвати героєм нашого часу, ведучи боротьбу за Україну з 2014 року.

“Бас” один з тих добровольців, які наприкінці березня 2022-го на гелікоптері полетіли у вже оточене російською армією місто Маріуполь. Був поранений, переніс ампутацію кінцівки, а потім російський полон і таке очікуване повернення в Україну. Життя “Баса” – це історія відданості, сміливості та рішучості, яка залишає невиліковні сліди в історії України.

Софія Нерсесян разом з командою творців пісні створила незабутній музичний твір, який залишається актуальним для кожного українця. “Нам треба” – це пам’ятник силі, відданості та любові до України.

Підтримайте українську музику та дух нації разом з піснею “Нам треба” від Софії Нерсесян!

Пісня уже доступна на всіх музичних платформах!

Прокрутка до верху