TAMADA радить хотіти кохання

TAMADA радить хотіти кохання

Відома в Україні ведуча весільних церемоній та весіль Катя Краснікова поділилася своїм рецептом людського щастя. Для цього церемонімейстерка, яка лише за останні декілька років одружила більше тисячі пар та провела сотні весіль, презентувала дебютний сингл «Хочу кохання» під сценічним ім’ям TAMADA.

– Мій шлях до студії стався дуже випадково. На одне з весіль дуже сильно запізнювався артист, і мені доведося експромтом виконати декілька каверів на відомі пісні. Молодятам та гостям так «зайшла» моя імпровізація, що вони взяли з мене обіцянку про авторську пісню. І от, щоб не порушити дане слово, першого липня я презентую свою першу композицію, – коментує появу свого нового амплуа Катерина.

Авторами пісні «Хочу кохання» для нової яскравої артистки ТАМАДА виступили Андрій Хорисенко та Максим Малік. Сам творчій процес відбувався на студії Вітольда Мавлянова Soldout Studio. Продюсування та менеджмент
взяв на себе продюсерський центр «Авіатор М’юзік».

– Що потрібно жінкам планети? Звичайно, кохання! І хто, як не головний церемонімейстер країни, знає про це достеменно? Саме тому ми разом з нашою артисткою TAMADA представляємо танцювальний хіт “Хочу кохання”, – зазначають співпродюсери Андрій Сторож і Дмитро Тодорюк.

З першого липня сингл доступний для скачування на усіх цифрових майданчиках.

Прокрутка до верху