MÉLOVIN презентував mood video на пісню “Вбиваєш мене”

MÉLOVIN презентував mood video на пісню "Вбиваєш мене"

Вперше співак виконав пісню “Вбиваєш мене” на фестивалі Atlas Weekend, влаштувавши перформанс-нагадування про полонених захисників. Тоді перед глядачами прозвучав бутафорський постріл в спину і з’явився надпис: “Полон – не бутафорія. Полон вбиває. FREE AZOV”.

І сьогодні MELOVIN запрем’єрив атмосферне відео на трек “Вибиваєш”, сповнений символами.

MÉLOVIN презентував mood video на пісню "Вбиваєш мене"

“Часто страхи – це наша фантазія і треба лише сказати собі: “стоп”. Зазирнути у темну кімнату, яку все життя боявся, щоб переконатися, що там нікого немає. Це стане першим кроком до своєї цілісності. Бо лише так ми можемо стати на захист себе, свого вибору, своїх інтересів. Нам завжди є з чим і ким боротися, головне у цьому – залишатися собою, триматися своїх і не поступатися людям, які якимось чином хочуть вплинути на нас, нашу ідентичність, а наразі ще і на нашу національність, – коментує MÉLOVIN

“Кожен запитує, про що пісня “Вбиваєш мене”. Це mood video — моя інтерпретація. Тепер ваша черга, приміряти й обрати власне значення цієї роботи. Моє не настільки важливе тут як ваше. Сумнівайтеся, думайте, шукайте, обирайте самі про що вона для вас”, – зазначив співак.

За словами артиста, зйомки відео на пісню «Вбиваєш мене» виявилися для нього найскладнішими за всю карʼєру. Знімальній групі довелося спуститися у підземні тунелі на дистанцію 3,5 км, щоб дістатися до потрібної локації. Виявилося, що це не просто тунелі, а колектор, в який стікають сезонні опади, а тому рівень води міг піднятися в будь-яку хвилину. Про небезпеку перебування в цьому місці вказували написи на стінах, згідно яким, через затоплення у тунелях померло 14 осіб. До того ж у підземеллі температура повітря коливається між позначкою 12−15 градусів.

Відео можна поlивитися на офіційних ресурсах MELOVIN

Прокрутка до верху