Pulina презентує другий міні-альбом "Everything's Still"

Pulina презентує другий міні-альбом “Everything’s Still”

Поп-співачка та авторка пісень Пауліна представляє свій новий міні-альбом «Everything’s still». У трьох піснях платівки – «Незнайомець», «Смішно (інтермедія)» та «Пісня, яку я написала» – Пауліна розповідає про емоційно резонансний розрив, через який вона пройшла.

«Назва мого міні-альбому, «Все ще», була натхненна однією з моїх улюблених пісень Ноа Кахана «Краєвид між селами», – каже вона. «Заключний рядок пісні, «і все ще», дійсно резонує зі мною. Він піднімає настрій, наче це момент, коли ти нарешті можеш знову дихати на повні груди. Саме так я відчував себе під час запису цього міні-альбому; я хотів втілити це відчуття».

EP розпочинається з похмурого і спекотного лід-синглу «stranger», в якому співачка бореться з первинним розбитим серцем і феноменом того, що людина, яку ти колись кохав, тепер стала чужою. Другий трек, «funny (interlude)», показує, як Пауліна пробирається крізь емоційний шквал розриву, повільно збираючи уламки свого розбитого серця. Вона з’являється з відчуттям гірко-солодкої розв’язки на завершальному треку EP, «a song I wrote» («пісня, яку я написала»).

«Фінальна пісня на міні-альбомі про те, що людина все ще думає про тебе, чи ні, – каже вона. «І це усвідомлення того, що навіть якщо вона не визнає цього, ти знаєш, що завжди будуть речі, які нагадуватимуть їй про тебе – як пісня, яку ти написала, і яку вона буде слухати, ти знаєш, що вона буде слухати. Це зухвале завершення історії розставання, яке можна назвати «мікрофонним»».

Paulina – сольний поп-проект лос-анджелеської співачки та авторки пісень Поліни Елли Левітан. Народилася і виросла на Лонг-Айленді, штат Нью-Йорк, її любов до музики зародилася в юному віці. Вона отримала класичну підготовку по класу фортепіано, починаючи з 8 років, і виросла, виступаючи в музичних театральних постановках. Після відвідування літнього табору з написання пісень у старшій школі Пауліна вирішила з головою зануритися в музику і вступила до шанованої Музичної школи Фроста при Університеті Маямі.

Вона дебютувала у 2023 році з першим синглом «best friend», за яким послідував дебютний міні-альбом «the show goes on». Працюючи зі своїм близьким співавтором і продюсером Семом Меркіним над обома EP, Пауліна створила унікальне кінематографічне поп-звучання, яке демонструє її блискучий вокал і мелодії, що милують слух. З випуском свого другого міні-альбому «Everything’s still» Пауліна продовжує зміцнювати свій статус висхідної зірки.

Слухайте «everything’s still» на всіх стрімінгових платформах:

https://distrokid.com/hyperfollow/paulina8/everythings-still

Прокрутка до верху