Магічний та сповнений загадковості трек “Звір” від Хохулі відразу залетів в топ

Магічний та сповнений загадковості трек “Звір” від Хохулі відразу залетів в топ

Юля Хохуля презентувала свою першу офіційну пісню “Звір”, яка була створена в співпраці з талановитим аранжувальником Євгенієм Чічановським. Цей трек стане частиною майбутнього альбому, в якому кожен із треків буде записаний з різними аранжувальниками та музикантами. Альбом має стати свого роду експериментом в пошуку того самого звучання.

Пісня “Звір” наповнена містичного звучання в поєднанні з цікавими інструментальними рішеннями. Немов описуючи весь спектр емоцій своєї загадкової історії, пісня розділена на дві частини, що гармонійно перетікають одна в одну.

З першого ж релізу Хохуля отримала велику зацікавленість аудиторії та відразу потрапила в офіційні плейлисти Spotify

 “Звір – це пісня про відчуття загадковості, що охоплює, коли історія затягує в свою хвилю; І, водночас, свободи сприймати це по-своєму. Це те що не можна осягнути, забрати собі, але можна прийняти і прожити.” – описує свою пісню Юля.

https://muzika.fanlink.tv/zvir

Маючи свій погляд на музику, сформований в постійній тісній роботі з композиторами та виконавцями, Хохуля в пошуках експериментів створює нові та потужні композиції. Ще з 11 років Юля закохалась у музику та почала писати власні пісні. Ця цікавість швидко переросла у досвід участі в рок-гурті та шкільні виступи зі своїми композиціями. Щира любов до мистецтва допомогла пропустити етап музичної школи та відразу вступити в музичний коледж на заочну форму навчання та отримати диплом диригента хору. Хоч сама артистка і не вважає таку освіту вагомою, їй вистачило досвіду та знань аби заснувати Київську Вокальну Школу.

Прокрутка до верху