Анна Трінчер та DEMCHUK презентували пристрасний кліп на пісню «Цілуй»

Нещодавно секс-символ, співачка Анна Трінчер та головний романтик країни DEMCHUK випустили спільну роботу «Цілуй», яка отримала тисячі шалених відгуків на такий палкий дует. Сьогодні ж співаки презентують кліп на пісню, який підсилює історію кохання та значущість поцілунку закоханих пар.

Сюжет кліпу розгортається у ресторані, де між головними героями раптово виникає особлива хімія. У ролі спокусливої красуні офіціантки — співачка Анна Трінчер, а загадковим незнайомцем виступив артист DEMCHUK. Вдвох вони, немов зачаровані, потрапляють в іншу реальність, де крім них не існує нікого навколо.

«Наша відеоробота тільки доводить те, що кохання неможливе без перших секунд пристрасті та флірту, – коментує Анна Трінчер. – «Цілуй» — про те саме бажання, яке знаходиться всередині кожної людини, але відкривається тільки при зустрічі того самого, справжнього кохання».

Анна Трінчер та DEMCHUK презентували пристрасний кліп на пісню «Цілуй»
Анна Трінчер та DEMCHUK презентували пристрасний кліп на пісню «Цілуй»

Зйомки кліпу проходили у закритому ресторані всю ніч, з пізнього вечора до завершення комендантської години. Режисером відео став Антон Пожидаєв.

«”Цілуй” — це не просто відеокліп, це наша спроба передати відчуття магії та пристрасті, що переживають наші з Анею герої у своєму нічному рандеву, – розповів DEMCHUK. – Нехай кожен, хто подивиться кліп, дозволить собі шаленіти від кохання та віддаватися моменту, коли закоханість накриває».

В перші дні премʼєри пісня «Цілуй» потрапила у ТОП-100 головного музичного чарту країни Apple Music, а лірик-відео на трек посіло 10 місце в трендах YouTube.

Дивитися та насолоджуватися магією вибухової пристрасті вже можна у новій відеороботі DEMCHUK та Анни Трінчер «Цілуй» на YouTube

Прокрутка до верху