CULTURE TREND

«Доведи» – не перша пісня молодого автора і виконавця Dema Dee, але хлопець наполягає – цей трек – найперший, з нового життя!»

Музика не має обріїв, і коли на її величезному просторі з’являються такі вільні люди, як Dema Dee, це завжди помітно.


З самого дитинства хлопчик був учасником шкільних, і не тільки, конкурсів, театральних вистав, концертів. Творча натура юного дніпрянина, а Dema Dee виріс і мешкає саме в цьому українському мегаполісі, завжди потребувала волі.
Вже в 9 років підліток написав свої перші вірші. Присвятив він твори батькам. А в 16 – записав трек.
Наразі в «музичному заплічнику» Dema Dee пісні різних стилів.
Графічний дизайнер за фахом, молодик усім серцем прагне виступати на сцені, даруючи слухачам естетичне задоволення. Зараз виконавець переживає новий етап в житті: все, що було створено до цього, – залишається в минулому. «Пісні, які були в мене до, я їх не хочу рахувати, зараз це новий я і нова моя історія» – ділиться Dema Dee.
І первинець в цій новій історії – трек «Доведи».
Тексти для своїх творів хлопець пише завжди власноруч: « Мої почуття можуть передати тільки мої слова, мої рими, мої думки, виплеснуті на бум агу!» Музику для «альтернативної» балади про кохання написав Young Jew, професійне аранжування виконали фахівці студії звукозапису KAKTOVODTAK. Україномовний трек «Доведи» – музичний симбіоз альтернативи та Hip Hop, розцвічений блискавками репу. Dema Dee не боїться поєднувати різні стилі і напрямки, і результат – цікавий!
Взагалі внутрішня свобода для Dema Dee – найголовніша! Свобода в творчості, свобода в коханні…Право вибору – ось що важливо!


Піднявши завісу тайни, виконавець сказав, що в найближчий час готує для меломанів багато сюрпризів, саме зараз іде кропітка робота: «Моє майбутнє – це музика і мої шанувальники, і космічна енергія між нами!»
Сформувати власну думку можна лише прослухавши «Доведи». Трек вже тут, космічна енергія – гарантована:
«Доведи» – вільна пісня вільної людини про вільне кохання!» Музика не має обріїв, і коли на її величезному просторі з»являються такі люди, як Dema Dee, це завжди помітно. Україномовний трек «Доведи» – музичний симбіоз альтернативи та Hip Hop, розцвічений блискавками репу. Dema Dee не боїться поєднувати різні стилі і напрямки, і результат – цікавий!

Прокрутка до верху