KAZKA, Ірина Білик, SKYLER та Laud приймуть участь у благодійній вечері в Польщі 

У річницю повномасштабного вторгнення в Польщі проведуть захід на підтримку постраждалих українських дітей. 24 лютого у Варшаві пройде благодійна вечеря з Великим Аукціоном та виступами українських артистів.


Серед лотів будуть представлені речі, підписані президентом Володимиром Зеленським, колишнім головнокомандуючим ЗСУ Валерієм Залужним, а також відомими артистами та спортсменами. Крім того відбудуться виступи зірок. Зокрема, відомі хіти заспівають гурт KAZKA, Ірина Білик, SKYLER та Laud.
Мета проекту — реабілітація дітей, які постраждали внаслідок воєнних злочинів російської федерації проти України! тож, усі зібрані кошти будуть направлені на реалізацію проекту «Збережи дитинство». Це ініціатива бізнес клубу Young Business Club WARSAW. В її рамках планується реабілітаційний табір в Італії, де з дітьми працюватиме професійна команда психологів-реабілітологів, вихователів та аніматорів. Перша зміна благодійного табору відбудеться 1 червня, приурочена до дня захисту дітей. Та це лише початок, адже проєкт спрямований на довгострокову дію.

Прокрутка до верху