CULTURE TREND

Visit Ukraine до Дня туризму оголошує про запуск унікального проекту – донат-турів в Україну

Сьогодні весь український народ і економіка працюють на благо нашої держави. Тисячі волонтерів зі всього світу приїжджають в Україну, щоб висловити свою підтримку, надати допомогу і внести особистий внесок в Перемогу світла та добра в цій важкій війні. Ми пишаємося тим, що маємо можливість допомагати організовувати візити, робити добрі справи та сприяти поширенню правдивої інформації про події, що відбуваються сьогодні в Україні. 

Саме тому команда Visit Ukraine спільно з партнерами анонсує запуск особливо важливої ініціативи – “донат-тури в Україну”.

Ми хочемо донести правду про жахливу війну росіян проти українського народу якнайбільшій кількості людей за кордоном і дати їм можливість долучитися до підтримки нашої країни. 

Стати учасником проекту “донат-тури в Україну” – це не лише спосіб допомогти Україні в умовах війни, але й можливість виразити підтримку добра, коли світ кожного дня стикається із жорстокістю російської агресії.

“Донат-тури” – це надзвичайно унікальний проект, який має на меті залучити іноземних туристів до відвідин різних регіонів України та надати можливість кожному охочому стати частиною довгоочікуваної Перемоги нашої держави.

Проект VU не тільки сприяє підтримці економіки країни та фінансуванню гуманітарних місій у постраждалих регіонах, а також допомагає максимально поширити інформації про події в Україні.

Кожен учасник, що приїжджає до України разом з VU, матиме можливість допомогти, зробити свій внесок у Перемогу, відчути українську культуру і взаємодіяти з тими, хто особисто пережив наслідки російської агресії. 

Кожен донат-тур в Україну буде індивідуально налаштованим залежно від побажань та потреб туриста, а також від ситуації в конкретному регіоні під час подорожі. 

Крім того, кожна особа матиме можливість вибрати напрямок туру та конкретну діяльність, в яку вона бажає долучитися, а відповідно і сферу, на яку вона бажає зробити пожертву. Це може бути:

  • Гуманітарна допомога у вигляді продуктів харчування (формування продуктових наборів для постраждалих та малозабезпечених громадян).
  • Засоби особистої гігієни для щоденного використання.
  • Допомога тваринам (корм, медикаменти, стерилізація, утримання і т.д.).
  • Медикаменти для цивільного населення (діти, дорослі, літні громадяни).
  • Обігрів житла (грубки, буржуйки, ракети та інше обладнання) з можливістю зробити пожертву на їх виробництво.
  • Підтримка роботи волонтерського центру (паливо для розвезення гуманітарної допомоги, ремонт автотранспорту).
  • Допомога дітям. Гуманітарна допомога для дітей до 3 років (підгузки, вологі серветки, суміші, каші, пюре та інше). Гуманітарна допомога для дітей до 10 років (шкільне приладдя, книги та інше).
  • Будівельні матеріали для відновлення постраждалих будинків і квартир.
  • Генератори та сонячні батареї.
  • Допомога Збройним Силам України (ЗСУ).
  • Екологічні проекти.

В залежності від обраного напрямку та сфери діяльності туристи зможуть особисто долучитися до декількох заходів:

  • Волонтерська робота у Миколаєві (без виїзду за межі міста).
  • Волонтерська робота у постраждалих і деокупованих селах Миколаївської та Херсонської областей (безпечні локації з низькою ймовірністю обстрілу)
  • Відвідування центру ветеринарних послуг, який працює на волонтерських засадах та допомагає тваринам із постраждалих регіонів Півдня України.
  • Участь у благодійних заходах, які можуть проходити у нашому дитячому центрі для дітей ВПО або з багатодітних сімей.

Волонтерська робота включатиме видачу гуманітарної допомоги в центрах, де проживають ВПО, роботу з дітьми в безкоштовному дитячому центрі, відвідування ветеринарного центру для тварин із постраждалих регіонів, а також передачу гуманітарної допомоги медичним установам міста тощо.
Доступні також і додаткові послуги. 

Кожен напрямок буде індивідуальним у реалізації та буде залежати від суми пожертви. Усі деталі програми туру будуть обговорюватись та налаштовуватись на основі побажань.

Прокрутка до верху